Vintage

Då och då säljer vi av delar av våra egna garderober. Ibland förmedlas kvalitetsplagg vi på andra sätt har kommit över. Om du ser något plagg nedan du är intresserad av skicka ett e-post till: thediningdrones@gmail.com

Allen Edmonds MacNeil Longwings i nyskick

allenedmonds_shoes_macneil_black_l

Säljes: Ett par Allen Edmonds MacNeil longwings i absolut toppskick. Jag har uppskattningsvis använt skon vid mindre än tio tillfällen, så bortsett från att den nakna lädersulan mött asfalt några gånger, kan skorna i sammanhanget ses som nya. I svenska butiker kostar skorna ca. 4000:-

Nytt sänkt pris: 1500:-, plus frakt. Mer information i ursprungsinlägget.

Allt intresse mailas till thediningdrones(a)gmail.com , för vidare diskussion.

Randsydda full brogues, John White – SÅLDA

Sparsamt använda full brogues från engelska John White. Randsydd lädersula, försedd med sparsula av gummi. Med på köpet följer ett par obehandlade skoblock av rejäl modell från Herring Shoes, vilka passar mycket bra till skons läst.

Skorna säljes, då de är för stora för mig. Jag har använt dem med en iläggssula. Skons egen innersula har därmed inte utsatts för någon perspiration. Iläggssulan har dock lämnat påtagliga spår av aktivt kol inuti skon (motverkar dålig fotmiljö). Ett skönhetsfel, som dock varken färgar av sig eller syns, annat än vid mycket nära granskning av skons inre.

Storleken är en UK 10, men motsvarar en svensk stl. 45. Som referens skulle de troligtvis motsvara skor från Loake i stl. UK 10,5. I köpeskillingen ingår alltså skor och skoblock.

Sålda

Fiskbenstweed från Hugo Boss, stl. 50

Diskret tweedkavaj från Hugo Boss. Tvåknäppt modell med enkelt sprund och fyra knappar på vardera ärm. Klassiska slag med maxbredd på 8,5 cm. Tyget kan beskrivas som ett året runt-tyg. Det är alltså inte en kavaj som orsaker värmeslag under varmare årstider, men inte heller förfrysning av de vitala organen då vädret blir kyligare.

Mått (enligt Ask Andy’s mall)
Bröst: 54 cm
Midja: 49 cm
Ärm: 66 cm
Rygg: 79 cm
Axlar: 48 cm

Pris: 1100 kr. Frakt på 85 kr tillkommer.

Klicka på bilden för högre upplösning.

Klicka på bilden för högre upplösning.


Seersuckerkavaj från Polo Ralph Lauren

Tråkigt nog blev det ingen långvarig relation mellan mig och denna fantastiska Ralph Lauren Congressman-kavaj i vit-blå seersucker. Synd, eftersom seersucker kan vara ett av de absolut skönaste tygerna att klä sig i under sommaren. Kavajen är i nyskick och aldrig använd, inte ens lappen är borttagen. Kavajen har riktiga knapphål på ärmarna, är treknäppt, har enkelt sprund och utanpåliggande fickor med ficklock.

Storleken är något annorlunda. Jag översätter den grovt till 46, men uppmanar hugade köpare att kolla upp sina egna mått.

Mått (enligt Ask Andy’s mall):
Bröst: 50 cm
Midja: 48 cm
Ärm: 61 cm
Rygglängd: 66 cm
Axlar: 44 cm

Pris: 1400 kr. Frakt på 85 kr tillkommer.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mockaloafers från C&J Handgrade – SÅLDA

Det är med sorg i hjärtat jag tyvärr får konstatera att mina Crockett & Jones Marston glappar allt för mycket för att det ska vara befogat att ha kvar dem i min ägo. Originalpriset på den svenska marknaden är 5600 kr, men de finns att köpa för £ 415 via pediwear. Jag köpte dem i vintras via Vintage Revival för 1750 kr. Även om jag bara brukat dem några enstaka gånger sedan jag förvärvat dem, så är det rimligt att skorna med ytterligare en ägare i förteckningen justeras nedåt i pris. Låt oss därför säga halvtannat lakan jämt.

De är i använt, men fint, skick. Slitsula och tåjärn pålagda.

Ta chansen att köpa ett par exklusiva och riktigt användbara vår/sommar-skor för en överkomlig peng!

Storlek: 8,5 UK(ska motsvara 42,5 i svenska mått, men de känns mer som 43:or.)

Pris: 1500 kr SÅLDA

Dubbelknäppt clubblazer från Harrods – SÅLD

Sällsynt snygg dubbelknäppt clubblazer från sydafrikanska tillverkaren Rex Trueform, sydd för klassiska varuhuset Harrods. Kavajen är till formen traditionell och mörkt marinblå till färgen, men gör sig även väl till både jeans och chinos. Säljes på grund av storleksbyte.

* Dubbelknäppt med tre par knappar.
* Tre guldknappar på respektive ärm.
* Dubbla sprund.
* Storlek 48, mått kan skickas vid behov.
* Utanpåliggande fickor.
* 100% ull.

Pris: 1000 kr. Vid intresse, kontakta thediningdrones@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s