Julklappstips: Att köpa underkläder till sin dam

Män som levt i någon form av mer varaktig relation med en kvinna, vet att de för det mesta uppskattar att bära bra underkläder av god kvalitet och modell. De flesta vuxna män har någon gång även tänkt tanken att köpa dessa accessoarer till sin kvinna. Nästan lika många har inte vetat hur man bör tänka eller gå tillväga för att göra detta på rätt sätt. Vi ger er här några korta, enkla handfasta tips om hur det görs med framgång, baserade på egna erfarenheter och framgångar.

Naturligtvis förstår vi inledningsvis att alla män inte har en partner som är en kvinna. Vi ger följande råd om att köpa underkläder till en kvinna med utgångspunkt i att det dock fortfarande är mycket vanligt att män lever med kvinnor, och att dessa män sällan har samma kunskap som kvinnor i konsten att köpa underkläder på rätt sätt.

Vi skall börja med att konstatera att vi med dam-underkläder syftar till stilfulla, funktionella bruksföremål av hög kvalitet. Accessoarer som bör ligga på en kvalitetsnivå som kommer att kosta dig en slant. Precis på samma sätt som manliga accessoarer av god kvalitet för det mesta följer resonemanget att du får vad du betalar för.

Jag fick nyligen berättat för mig att yngre generationer av män, inte skulle köpa underkläder till sina kvinnor, och att om de gör detta, skulle det inte vara något de talar om. Jag tror å min sida att detta inte direkt går att säga generellt, och att detta hänger mycket på vilken typ av personlighet man är, samt vilken typ av relation man har till sin partner. Att som man köpa underkläder till en dam är inget du skrävlar om i grabbgänget, men samtidigt inte heller något märkligt tabu som man inte bör sätta ord på. Det är något som kräver kunskap, som man på något sätt behöver få om man i te redan har den. Det är inte heller direkt något andra kvinnor lär ut till män i någon vanligt förekommande naturlig situation. Därav vår ambition att dela våra egna erfarenheter och framgångar.

Min egen åsikt och erfarenhet är att de flesta kvinnor, unga som gamla, uppskattar att bära snygga, välgjorda underkläder av hög kvalité. Om den man de lever med har intresset, självsäkerheten och kunskapen om hur man köper dessa föremål, på rätt sätt, är detta för det mesta såväl sällsynt som gränslöst uppskattat och sett som en mycket god kvalité hos mannen i fråga.

För att gå till de mer handgripliga tipsen på området damunderkläder, skall du inrikta dina ambitioner mot köp av plagg från specialister. Det vill säga damunderkläder från varumärken som specialiserat sig på att tillverka dessa, och har lång erfarenhet på området. Som jämförelse, är handskar från specialisten Hestra ett bra exempel, liksom skjortor från skjorttillberkare som Stenströms, Eton eller Finamore Napoli. Gällande området i fråga, tillverkar varumärket Prima Donna prisvärda, välsittande och stiliga plagg, med mycket värde för pengarna. Jag har hittat dem online hos svenska onlinebitiken kvinnligtunder.se .

Nästa steg och nödvändiga insikt vid köp av damunderkläder är att du lär dig vilken typ, modell och utförande din kvinna själv gillar att bära. Detta gäller både BH, och tillhörande byxor sydda av samma tyg. Lite som en kostym. Underbyxorna bör vara av rätt modell för bärarens siluett, av samma anledning som att man ser konturerna av kalsongerna genom byxtyget, på män som bär fel kalsongmodell under sina tunna kostymbyxor. Detta kan du lätt komma fram till genom att ta reda på vad hon redan äger.

Välgjord, nedtonad neutral modell i en ton som inte lyser igenom vita toppar.

En BH behöver ge bra stöd, sitta bekvämt, och vara av en modell som harmonierar med bärarens fysik. Vissa modeller lyfter kanske för mycket, medan andra är för klent byggda för att hålla saker på plats. Här kan säkert specialisten gå in mer i detalj. Alternativt kan du fråga i kommentarerna.

…och tillhörande byxor.

När det kommer till att hitta rätt storlek, finns det inga genvägar till den perfekta passformen: du behöver göra lite research. Då samma storlek har olika mått, på samma sätt som passformen på en kavaj i storlek 48 varierar mellan olika leverantörer, behöver du veta hur du hittar rätt. Inledningsvis, storleken på en BH anges med mått som exempelvis 70D, där ”70” är bröstomfånget och ”D” är kupstorleken. Om du handlar i fysisk butik, är det enklaste att helt sonika låna med dig ett par av din dams favoritunderkläder som mall och referensobjekt. Handlar du online, mät plaggen hemma, och fråga återförsäljaren via email om det inte redan finns tillräcklig information om mått i webshopen.

På samma sätt som det blir ofta fel när kvinnor köper plagg till män, med utgångspunkt i vad kvinnan vill att mannen skall bära, snarare än att lära sig vad mannen själv faktiskt föredrar, blir det fel om du som man köper kläder till din dam helt och hållet bara baserat på vad du själv vill att hon skall bära. Det är en klassisk fadäs, som historien sett på tok för många kraschlandningar till exempel på. Vi önskar er härmed lycka till i förberedelserna inför ett julfirande, som år 2020 kommer skilja sig från många tidigare jular. Agera förståndigt och säkert.

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julklappstips: Att köpa underkläder till sin dam

  1. christian sönner skriver:

    Vrf tog du bort inlägget om damunderkläder?
    Vänligen
    S Christian V Sönner

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s