Kostym och polotröja

Polotröja buren med kostym, samt som basplagg och stilmarkör, förtjänar ett extra om ämnande i kölvattnet efter gårdagens inlägg. Ett plagg, här visat i en ständigt aktuell kombination som aldrig kommer vara fel.

Många män ställer sig tveksamma till polotröjan, liksom gårdagens manchesterbyxor. Man är osäker på det stilmässiga intrycket plagget ger. Med denna text vill jag bara kort och koncist framhålla att polotröjan alltid är och förblir en tidlös stilmarkör av rang, oavsett vad rådande trender säger, eller ej.

Polotröjan är ett perfekt plagg att bära om en vanlig skjorta känns lite för uppklädd. Det kan te sig som ett märkligt påpekande för många av er som besökt klubben under en längre tid. Faktum är dock att till och med en ensam skjorta idag upplevs som fasligt uppklädd stil av många män. Då Drönarklubben välkomnar alla som har en vilja, ambition och intresse att ta sin personliga stil vidare, finns det värde i att belysa flera nivåer av stilitveckling.

Ytterligare detaljer, och klädsel vid arbete hemifrån.

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s