Fascinerande klock-auktion på Auctionet

Att köpa begagnade saker är ett otroligt trevligt nöje. För er som inte är bekanta med webtjänsten Auctionet, finns en spännande värld att upptäcka. För tillfället pågår en spännande auktion, där en stor samling auktioneras ut. Däribland många armbandsur..

Klocksamlingen är varken överväldigande dyr eller exklusiv. Den har dock ett tydligt fokus, vilket är antimagnetiska klockor. Många av dem är från 40-50 talet, med en diameter runt 32-33mm vilket var vanligt vid denna tid. Klockornas proviniens noteras ”A collectors home from Vetlanda, part 2”. Som namnet på en spännande söndagsmatiné.

Oerhört stiligt armbandsur att bära till dina svarta och grå kavajer.

Vackert patinerade, och många av dem med en av mina favoritdetaljer, en sub-sekund tavla, fångade flera av dessa härliga klockor mitt öga då jag tidigare idag besökte websidan. Samlingen innehåller även flertalet handgjorda knivar.

Ta tillfället i akt och lägg vantarna på ett mekaniskt kvalitetsur med karaktär. Det absolut bästa sättet att om möjligt höja stilgraden på din ensemble. I en tid där ”hållbarhet” blivit ett buzzword många gillar att svänga sig med, men få verkligen förstår betydelsen av, är detta en lektion i vad det verkligen handlar om: Att skaffa och vårda saker av stil och kvalitet, som varar länge. Over and out.

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s