Near Drone experience

Cover_dusk
”Det finns nätter då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man”, enligt ett gammalt djungelordspråk. Det finns även dagar då en drönare, in the line of duty, får äran att råka ringa en av er där ute, för ett mycket trevligt och givande samtal. En diskussion som naturligtvis spårar ur helt i riktningen stilnörderi och detaljer som midjehöjd, kavajlängd, och till intet söndertorkad tritiumluminova på en gammal vintage Pepsi GMT-master 16750..

Det känns tryggt att landet fortfarande befolkas av er stilmedvetna vänner av perfekt skurna kavajer, vältuktade slipsknutar, slentrianmässigt iförda era kostymer såsom vore de den mest naturliga utstyrsel man kan tänka sig i vardagen. Vilken den är.

chest_checkered

Det värmer i bröstet att känna hur vurmen för välklädd stil resonerar i diskussionen, och väcker ny energi i en tidvis slumrande skribenttillvaro. Vi står som välklädda män inte på barrikader och skanderar stiltvång med spruckna röster och ursinnig uppsyn. Ibland kanske inombords.. Nej, vi slår från insidan, lömskt iförda våra perfekt avvägda uppsättningar av tweed, flanell, sydda skor och med omsorg valda accessoarer.

Pants_shoes

Innan den intet ont anande omgivningen förstår vad som hänt, har vi tagit position precis där vi vill vara. Via oemotståndlig charm och vältalighet, allt under den behagliga åsynen av vår fåfänga, infiltrerar och intar vi de platser och sammanhang där vi på bästa sätt kan förrätta vårt värv, vilket det än må vara, med förödande effektivitet och målmedvetenhet. Join the well dressed side. Once here, there is no turning back.

* * *

path

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Near Drone experience

  1. Browndown skriver:

    Men, men! Det här är ju jag!!! ❤

    • Archibald skriver:

      Underbart 😊👌 Beklagar sen respons. Saker är snäppet mer tillbakalutade än vanligt, och därmed tempot. Vi håller dock även fortsättningsvis stilfanan högt ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s