Dubbelknäppt, garderobsbyggnad och drönarkärlek..

C3A725DB-7E04-4315-9D63-06D45FFF9AC1

Den dubbelknäppta uddakavajen och kostymen, sätter alltid lite extra guldkant på tillvaron. Ge dem en chans..

Steget från enkelknäppt kavaj till dubbelknäppt kan kännas stort, innan man tar det. Därefter blir de dubbla knappraderna lätt något av en drog man gärna längtar efter, i stunder då man känner att det krävs något extra för att sätta energi i tillvaron, vilken inte sällan är full av gymnastikskor och luvtröjor, även på de mest oväntade ställen, som kontor..

Vidare är de Mullinerska kostymgarderoberna i ett renoveringsskede, varpå ett större antal av höst och vinterplaggen befinner sig på för tillfället inköpta klädhästar. Dessa kan med fördel hittas på Jysk, för en billig peng. Varianterna som säljs på andra ställen är efter en lördags research, rangligt skräp i jämförelse. Pjäserna som var och en nu stadigt håller upp en brokig blandning av ca. 14 kavajer och kostymer, är gjorda av förkromat stål, försedda med hjul, och är i sig rätt trevliga att se.

DAB35182-87A1-49A3-9229-125E98594B32

E329012B-6614-42B5-8B80-2A3C6137B008

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dubbelknäppt, garderobsbyggnad och drönarkärlek..

 1. Baron H skriver:

  Stiligt! Själv har jag ett trappsteg kvar upp till dubbelknäppt. Där finns fortfarande en lucka i garderoben. Det känns något mindre civilt, och något mer uniformt med dubbelknäppt. Blir det inte mer stelt i sittande ställning? Ska knapparna knäppas upp och låta kavajen sloka? Inte helt frälst ännu alltså..

 2. Christian skriver:

  Vad trevligt att se Drönarklubben vakna till liv igen!
  Dubbelknäppt uddakavaj är helt klart en hit. Sedan jag köpte en marinblå Corneliani i somras så har jag den nästan hela tiden (börjar nästan bli lite sliten) och jag får alltid komplimanger för den.
  På sommaren tillsammans med vita byxor, övrig tid med jeans/flannelbyxor.

  Mer dubbelknäppt till populasen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s