Bettleri undanbedes, Bonnier

bonnie-no-thankyou
Ni kliver inpå mig, alldeles för nära, varje dag, och ni har gjort det under en lång tid nu. Sluta med det Bonnier. Ni ringer mig mitt under arbetsdagen för att jag en gång råkat prenumerera på en av era tidningar, och ni anser er ha rätten att då ringa mig när ni vill, för att försöka ”erbjuda” mig nya prenumerationer. Det finns inget sätt för mig att få er att sluta, och det skadar er långt mer än ni någonsin skulle kunna vinna om jag eventuellt, kanske, skulle teckna en ny prenumeration på någon av era papperstidningar 

När ni beslutsfattare på Bonnier ska kontakta någon ni inte känner i ett affärsärende: Ringer ni då alltid helt oanmält, och inom någon minut försöker kränga på denne andra beslutsfattare att köpa något denne inte vill ha, med strategi på en nivå ni lärt er (eller, inte lärt er) under en tvådagars säljkurs?

Jag har nästan börjat undvika era varor, bara för att de påminner mig om att ni ständigt ringer mig och tränger er på i mitt hem. Det är inte önskvärt. Tänker ni att det är ett bra resultat av er aktivitet?

Det är inte ett beteende jag vill förknippa med varken Enquist eller Strindberg. Det gör jag nu, när jag tänker Bonnier. Allt på grund av era billiga försök till merförsäljning.

emaljskylt-bettleri

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bettleri undanbedes, Bonnier

 1. Erik skriver:

  Hej,

  Jag hållet helt med. Jag var tvungen att säga upp min prenumeration på en nättjänst skriftligen (alltså per brev). Jag skrev vänligt med bestämt och avslutade med frasen: ”Jag vill aldrig mer ha något med er att göra.”

  De förstår inte hur skadade deras varumärken blir av detta. Tröttsamt.

 2. Markgreven skriver:

  Bra skrivet båda. Man ska inte behöva utsättas för sådant bara för att man över tid varit kund.
  Det hedrar inte uppringande företag eller de man arbetar åt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s