Flanellkostymen

OJ_WP_flannel_suit

Mer höst, med rutig flanellkostym och tunn scarf. Flanellkostymen är kanske ett av de mest behagliga plagg jag kan tänka mig, och ett perfekt sätt att bära kostym i vardagen på ett mer avslappnat och nedtonat sätt. Vidare har tidigare nämnda bespokeprojekt nått slutresultat

Ett kort, behändigt munstycke av briar och ebonit. Bespoketillverkat av vännen RR.

RR_mouthpiece

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Flanellkostymen

 1. Brogueman skriver:

  Det avgör saken. Jag måste fixa en flanellkostym. Jäklar vad snyggt det är.

  • Archibald skriver:

   Hur föredrar du dina kostymer snitt och modellmässigt Brogueman. Dvs kavajlängd, benvidd, med mera?

   • Brogueman skriver:

    Måste nog säga att jag fortfarande är lite amatör på området, men jag föredrar att de är diskret figursydda. De ska inte se figursydda ut, men jag vill undvika kartongkänslan man får av kostymer helt utan någon markering i midjan. Längden på kavajen har jag inte reflekterat över och när det gäller benvidd är det lite olika beroende på kostym. Jag vill gärna se mig som någon som alltid föredrar äldre snitt, men jag måste nog motvilligt erkänna att jag är lite mer förtjust i lite smalare ben generellt sett.

 2. Peter skriver:

  Var kommer kostymen ifrån, gillar verkligen den diskreta överrutan som i mitt tycke ibland kan vara allt för skarp.

  /Peter

 3. Christoph skriver:

  Hur gör jag för att komma i kontakt med nämnd hantverkskonstnär?
  Vänligen
  Christoph

 4. Markgreven skriver:

  Tack för att adressen åter är igång…
  Än kan man hoppas!
  Gott slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s