Hög modegrad…

IMG_7366.JPG

Stickad kavaj med trendig hipsterslips av grovt ruggad ullflanell, skjorta med hög modegrad och näsduk av mjukaste kashmir, ett material som verkligen varit i ropet den senaste säsongen…

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hög modegrad…

 1. Jonas skriver:

  Vilken skön formulering du har på beskrivningen av utstyrseln! 😀
  I like!

 2. Hedåsgatan skriver:

  Snyggt! Kavajen med den snedställda bröstfickan ser ut som G abo´s är det så?

 3. ludwigansgarAnsgar skriver:

  Käre Archibald.
  Sällan tar jag mig modet att lämna avtryck på denna eminenta blogg, men dagens inlägg får mig äntligen att ta bladet från munnen.
  Tyvärr låter det på dagens inlägg som att du tröttnat så till den grad att gnistan kan tänkas försvinna, något som inte under några omständigheter får ske!

  Likt många andra hittade jag denna blogg på den tiden ett typiskt inlägg kunde avhandla ”De 5 bästa brittiska regementesslipsarna” snarare än selfies på armband och jeans. Jag har lusläst ändlösa kommentarsfält om vilken riktning slipsarnas ränder ska ligga, detta med största fascination. Men detta har skett med ett intresse som mer liknar ”Populär Historia”, än möjlighet att ta med sig något till det verkliga livet – en stund att drömma sig bort och inbilla sig att saker var bättre förr. Att några av 1800-talets hipsters verkar leva kvar i evig ungdom har gjort detta ännu mer spännande.
  Allt eftersom intresset/möjligheterna för de tidigare mest aktiva skribenterna minskat har bloggen istället gått över till att, om än sporadiskt, följa någon som i dagens Sverige lyckas leva i mode med en klassisk touch – vilket oftast faller mig i smaken. Eftersom det är ni skribenter som äger bloggen får även de mest inskränkta läsarna, såväl de med fin examen från tekniska universitet som de från mellanstora skånska städer, finna sig i riktningsförändringen.
  Att en skribent har skyldigheter mot sina läsare känns mig främmande. Men så länge doktrinen står oförändrad känns det som att bloggen hamnar i ett vakuum och det är svårt att veta vad man ska förvänta sig av den. Kanske skulle bredvid knappen ”Vad är en Drönare?” också läggas till ”Vem är Archibald?” då din närvaro på bloggen är större än övriga fyra skribenter sammantaget.

  Swedish House Maffia la av mitt under den största hypen världen skådat sedan första bananbåtens ankomst till Göteborg. Kanske ska man ibland kliva av på toppen och istället gå vidare med sin egna karriär. När det gäller denna bloggs vara eller inte vara är det precis som i husmaffians fall helt och hållet medlemmarnas val, men jag tror att nuvarande vakuum riskerar att få så väl läsare som skribent riskerar att tröttna.
  Personligen skulle jag utan tvekan lägga in thearchibaldclub.nu i bokmärkesfältet och därmed putta ut drönarklubben, där de fundamentalistiska skrbenterna, tyvärr, verkar ha självdött.

 4. Ansgar skriver:

  Käre Archibald.
  Sällan tar jag mig modet att lämna avtryck på denna eminenta blogg, men dagens inlägg får mig äntligen att ta bladet från munnen.
  Tyvärr låter det på dagens inlägg som att du tröttnat så till den grad att gnistan kan tänkas försvinna, något som inte under några omständigheter får ske!

  Likt många andra hittade jag denna blogg på den tiden ett typiskt inlägg kunde avhandla ”De 5 bästa brittiska regementesslipsarna” snarare än selfies på armband och jeans. Jag har lusläst ändlösa kommentarsfält om vilken riktning slipsarnas ränder ska ligga, detta med största fascination. Men detta har skett med ett intresse som mer liknar ”Populär Historia”, än möjlighet att ta med sig något till det verkliga livet – en stund att drömma sig bort och inbilla sig att saker var bättre förr. Att några av 1800-talets hipsters verkar leva kvar i evig ungdom har gjort detta ännu mer spännande.
  Allt eftersom intresset/möjligheterna för de tidigare mest aktiva skribenterna minskat har bloggen istället gått över till att, om än sporadiskt, följa någon som i dagens Sverige lyckas leva i mode med en klassisk touch – vilket oftast faller mig i smaken. Eftersom det är ni skribenter som äger bloggen får även de mest inskränkta läsarna, såväl de med fin examen från tekniska universitet som de från mellanstora skånska städer, finna sig i riktningsförändringen.
  Att en skribent har skyldigheter mot sina läsare känns mig främmande. Men så länge doktrinen står oförändrad känns det som att bloggen hamnar i ett vakuum och det är svårt att veta vad man ska förvänta sig av den. Kanske skulle bredvid knappen ”Vad är en Drönare?” också läggas till ”Vem är Archibald?” då din närvaro på bloggen är större än övriga fyra skribenter sammantaget.

  Swedish House Maffia la av mitt under den största hypen världen skådat sedan första bananbåtens ankomst till Göteborg. Kanske ska man ibland kliva av på toppen och istället gå vidare med sin egna karriär. När det gäller denna bloggs vara eller inte vara är det precis som i husmaffians fall helt och hållet medlemmarnas val, men jag tror att nuvarande vakuum riskerar att få så väl läsare som skribent riskerar att tröttna.
  Personligen skulle jag utan tvekan lägga in thearchibaldclub.nu i bokmärkesfältet och därmed putta ut drönarklubben, där de fundamentalistiska skrbenterna, tyvärr, verkar ha självdött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s