Första hjälpen

Tweed och longwings…

OJ_Moon_Tweed_Frick

AS_Stepney

Det fungerar givetvis lika bra med vanliga full brogues, och ett mer monokromt färgtema.

TML_herringbone

Loake_Badminton

Till det, First Aid Kit, My Silver Lining

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Första hjälpen

 1. IngNilsson skriver:

  Archibald,
  Kan du inte sluta blanda in dina grovarbetes- eller skyddskläder bland foton av trevliga kavajer?
  I sanning, titeln på inlägget sammanfaller väl med mitt behov när jag ser dina blåbyxor och grova arbetsskor med insinuationen att du bär detta till kavajen och slipsen i översta fotot. Den förträffliga First Aid Kit videon lyckades inte helt att lindra det betungande sinnelag dina Nîmes-byxor framkallade, även om jag gissar att det var intentionen.

  tt.

  • Archibald skriver:

   Nejmen? Ser inte ingenjör’n att det rör sig om indigo- respektive svartfärgade kostymbyxor, av finaste super 30’s bomullscanvas?!? ;D

   Till den dag jag rättmätigt sitter på direktörsposten, kommer jag i tyst protest att bära delar av grovarbetarens mundering som ett tydligt statement om rådande missförhållande. Löneslaven skola segra!

   Min nya arbetsgivare har faktiskt, till Ingenjörns fördel, faktiskt ett reglemente, som nästintill påbjuder kölhalning av jeansbärare på arbetstid. Tyvärr sitter de reglementsstiftande krafterna på andra sidan Atlanten (fördomsmässigt förmodat, i pösiga kostymer med viddmässiga excesser av tyg i både kavaj och byxa, därtill långa byxben och ärmar…) och påverkar föga klädesförhållandena på golvet, i Sverige.

  • Lord Sidcup skriver:

   Vi ska väl vara tacksamma över att han faktiskt har byxor på sig på bilderna. I flera av de senaste ”dagens”-inläggen har han synbarligen saknat benkläder. Jag började misstänka att han slutat helt.

   Linköping är känt för sånt. :p

  • IngNilsson skriver:

   Archibald,
   Det är väl klart att jag iaktog det slitstarka dikesgrävartyget, men att göra kostymer av det är både befängt och starkt estetiskt motbjudande:

   När den passande responsen över ditt ironiserande levererats, ber jag att få gratulera till det nya jobbet, med alla tillbörliga välgångsönskningar. Vidare tycks det vara en rejäl och stabil arbetsplats att döma av fordran på klädselnivå i reglementet (om du inte sagt att företagets styrs från Amerika, skulle jag trott att du börjat jobba på UBS AG :-).

   Vidare får du gärna rätta mig, men om du inte sitter i direktörsstolen i egenskap av huvudägare, lär du även där vara löneslav 😉 Seger? Över vad?

   Lord Sidcup,
   Menar du att Archibald har fläkt sig på detta forum utan benkläder? Vilken tur att jag missat detta. Kortbyxor efter konfirmationen? Eller ännu värre, badkläder i den urban statsbilden. Usch och bort med sådant löskefolk, säger jag!!!

   totus tuus,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s