Dagens tips

Jag gör i dagsläget en del kreativt konsultarbete för olika företag i klädbranschen. Under en genomgång av sortimentet hos en av dessa leverantörer, såg jag nyss en reavara som jag gärna ser hamnar hos någon av er läsare. Hade jag inte redan haft skor av modellen, hade jag köpt dem själv. Det är ett par av Clarks klassiska ökenkängor, i en ton som passar bra tillsammans med jeans, chinos eller vårens bomullskostym. Storlekarna är i nuläget 44, 44½ och 46. Priset är i sammanhanget skrattretande bra. Trevlig helg på er.

Clarks_Originals

Jag betackar mig för en jämrande diskussion om smygreklam och betalda åsikter nedan. Det rör sig helt enkelt om ett tips i all välmening. Lycka till.

Clarks_Originals_above

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

29 kommentarer till Dagens tips

 1. Wicketkeeper skriver:

  Archibald,

  Vilket sammanträffande, jag beställde ett par av dessa skodon tidigare i veckan, helt otroligt prisvärda för det priset. Dessa kommer bäras i kombination med tidigare nämnd nyinköpta Tweedkavaj i British Racing Green tillsammans med ett par byxor i en bränd gul/okra ton.

 2. Lord Sidcup skriver:

  Låten lagd till spellistan – tackar! 😀

 3. Johan skriver:

  *raderad weblänk*

  Annan färg, halva priset

 4. IngNilsson skriver:

  Jag är inte direkt överraskad av priset med tanke på den stora brist på just öknar vi i norr och i resterna av hiperborea lider. Rejäla slaskstövlar betingar nog också reapriser på Elfenbenskusten.
  tt.

  • Lord Sidcup skriver:

   Du glömde att hytta med näven och ropa ”Krijg het kanker-tyfus-chancroïd-peri-anale-fistel-pus-gonorroe-saus-syndroom!” 😀

   • IngNilsson skriver:

    Ah, min gode Lord Sidcup, som forumets egen huspolyglot visar du mästerligt prov på en holländsk ådra som renderar de flesta slagna med stumhet. Vidare har du helt rätt i din anmärkning att jag försummade rabblandet av sjukdomar och olycksönskningar. Räds dock icke, ty istället rynkade jag höger ögonbryn så att monokeln lossnade samt putade med överläppen på ett hårt, hotfullt och farligt sätt. Vidare får jag ödmjukt be att få korrigera lingvistkandidaten med att just chancroïd är mig främmande och än värre ger ”Dikke van Dale” inte heller någon ledtråd till vad som skulle kunna avses med termen. Däremot lyfter jag hatten i respekt för den finningsrika termen analfistelvargonorrésåssyndrom. Ett uttyck som i alla hänseenden bär mästarens signum. Det är nästan så att man undrar om inspiration hämtas från ett nitarmband ”zo strak om de balzak getrokken, dat het net uitziet als een kapotgeslagen en gewurgde paling”.

    En trevlig helg tillönskas.

    tt.

   • Lord Sicdup skriver:

    Bäste ingenjör: ”Chancroid”, f.ö. både på såväl engelska som nederländska, är könssjukdomen mjuk schanker, en krämpa som i värsta fall kan ge symptom liknande de som uppstår om man använder ett nitarmband på just det sätt herrn beskriver ovan.

    Eder välgångsönskning reciprokeras – högtidligt och uppriktigt!

    /Spode

   • IngNilsson skriver:

    Maa Culpa, bäste Lord!

    Som tämligen obevandrad i den medicinska vetenskapen och med Guds försyn just området veneriska sjukdomar som varande ett terra incognita, ber jag om ursäkt för min ytterst begränsade kännedom om chancroid. Efter att ha konsulterat en vän som tjänar sitt levebröd i just sagda område fick jag bekräftat att mellan kollegor används ulcus molle emedan patienter diagnostiseras med zachte sjanker. Det senare en direkt översättning av mjuk schanker och en term som helt riktigt befinner sig i Standardverket ”Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal”, med betydelsen ”sjan·ker (de; m; meervoud: sjankers) : naam van verschillende geslachtsziekten ”.

    Till och med en kretin i koma hade haft sinnesnärvaro nog att kolla av Google och Wikipedia redan innan man på kontorstid ringer upp bekanta i dermatologisvängen för att förhöra sig om mjuk schanker — säkerligen föranledande ett nesligt samtalsämne kring ens person vid respektives matbord till aftonvarden. Så icke jag.

    Sorry en neem me aub niet kwalijk.

    tt.

 5. Mycroft skriver:

  Hade jag bara haft en storlek större fötter så…

  😦

 6. Erik skriver:

  Fram med artiklarna i A-listan nu! Vi är många nya drönare som behöver hjälp!

  • Archibald skriver:

   Bra påpekat. Jag ska försöka felsöka den kommande veckan. Har en misstanke om att WP gjort uppdateringar som gör att de ursprungliga länkarna pekar fel.

   Du kan få i uppdrag, att försöka hitta de inlägg rubrikerna i A-Listan pekar på via bloggens sökfält i högermarginalen.

 7. Erik skriver:

  Ja allt verkar borta, länkar från andra sidor/bloggar funkar inte heller.

 8. Smörgåsmannen skriver:

  Lysande reatips. Jag misstänker att jag lyckades bärga sista paret strl 44. Färg Cola. Riktigt trevlig och mångsidig nyans. Jag är mycket nöjd med denna vårsko för 370 kr.

 9. OS skriver:

  Klockren slitsko, med lite omvårdnad håller den att nyttjas hårt och väl i många år.

 10. livgardist skriver:

  Jag uppfattade 44½-orna som ovanligt små för sin storleksangivelse.
  Det blir till att tillämpa infanterimetoden med att blöta ner dem rejält och gå med dem några dagar. Lite skyttegravsfot har väl ingen dött av?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s