Höst. Handskar.

Det går inte att komma ifrån att hösten är rätt härlig. Trots en stark känsla av att sista snön från förra vintern försvann relativt nyligen, och att morgonfrosten smått väcker tankar som ”inte redan”. Handskar börjar återigen bli ett inslag som inte längre bara är snyggt och trevligt, utan även sanktionerat nödvändigt.

Espresso_Brogue_etc

Jag föredrar fortfarande ofta att handsklädrets färgton överensstämmer bra med skornas. Dock är det långt ifrån en tvingande nödvändighet. Harmoni i helheten, är som vanligt målet.

En riktigt trevlig variant är att avsiktligt blanda exempelvis bruna mockaskor, med bruna skinnhandskar, eller vice versa. Att prova olika yttexturer för att få liv i blandningen.

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Höst. Handskar.

 1. Johan H skriver:

  Jag har jagat Göteborg runt för efter ett par icke-fodrade kalvskinnshandskar i Konjak, verkar vara omöjligt. Närmsta jag hittade fanns på Stiernglans

 2. Robs skriver:

  Johan H: Kolla med Hestra!

 3. Brummel skriver:

  Tänkte precis föreslå detsamma. Jag har själv ett par nästintill foderfria handskar från Hestra i just konjak, inköpta förra året. Utmärkta för svensk höst och kylig vår.

 4. Claire Duffy skriver:

  I thought it was a really long summer this year – I’ve been excited to get stuck into fall fashion, in summer I seem to dress like a teenager, so it’s nice to feel like a grown up again 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s