Rea på Malford of London

Internet har fört med sig många fördelar för den som är intresserad av traditionellt herrmode. Inte bara i form av möjligheter att diskutera och utbyta kunskap utan också genom att utbudet av kläder och accessoarer blivit så mycket större.

En typ av företag som blomstrat på nätet är de specialiserade andrahands- och restpartiförsäljarna. Det vill säga bolag som på olika sätt kommer över produkter ifrån kvalitetstillverkare och säljer dessa vidare till kraftigt reducerat pris.

Malford of London är en av dessa företag och en personlig favorit. Inte bara för att deras utbud är viktat mot det brittiska utan också för den bredd som finns i utbudet.

Just nu har Malford dessutom rea valda delar av sitt utbud. Ett utmärkt tillfälle att fylla på garderoben med välsydda kavajer.

För egen del blev det en tweed-kavaj ifrån Hackett. Of season? Javisst! Det är då man kan göra fynden. Fördelen med att ställa sig vid sidan av modecyklerna är att det som är en bra tweedkavaj sommaren 2013 kommer vara det på hösten 2018 också.

hackett-olive-country-check-tweed-jacket

Dagens fynd

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Rea på Malford of London

 1. Lord Sidcup skriver:

  Instämmer! En kavaj ska ju inte bara gälla för en säsong.

  Mycket snyggt!

  /Spode

 2. Rune Rebellion skriver:

  Väldigt härlig Gussie!

 3. SE25 skriver:

  Grattis till ett bra köp. Tittade på den kavajen för ett par veckor sedan, men avstod.

  Kan tipsa om TK maxx (som Archi tidigare nämnt på bloggen), en outletkedja som finns runt om i England. Hade turen att hitta en grå herringbone från just Hackett på TKmaxx till 70 %. De har även en webbshop men vet ej om de skickar till Sverige.

  Ps. Finns i skrivande stund två par skor från Santoni i storlek 10 för £175 istället för £385.

 4. Garderners Delight skriver:

  En vacker kavaj och med stor säkerhet ett bra köp. Jag kan i dessa utförsäljningstider passa på att rekommendera er en resa till Göteborg och butiken Herr Karl på Engelbrektsgatan. Där finns ett bra utbud av kavajer och kostymer av högsta kvalitet och till bra priser. Själv var jag där igår och gick loss på en kostym från Raffaele Caruso nedsatt med 50%! En investering i tidlös mörkt grå ull och en fröjd att bära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s