Tack än en gång för ert stöd

4th_WP_TopBlogs_Swe_20130613

Det kan hända att vi på The Drones Club rent av har Internets mest oförutsägbara och godtyckliga uppdateringstakt. Trots gällande faktum, besöker ni oss regelbundet och ser till att vi just nu är sveriges fjärde största WordPressblog.

😉

Det här inlägget postades i Reflektioner, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Tack än en gång för ert stöd

 1. Mycroft skriver:

  Jag kollar här nästan dagligen i hopp om ett nytt inlägg. Men givet den något ostadiga uppdateringstakten kanske det är dags att utöka redaktionen?

 2. Markgreven skriver:

  Håller helt med Mycroft. På sidan samtalas kring en hel del nyttiga saker som jag förstår att många tycker om att ta till sig av. Så varför inte?

 3. Markus skriver:

  Kvantitet är inte en kvalitet i sig. Uppskattar det oregelbundna eftersom det faktiskt tyder på att inläggen kommer när ni har något att säga, inte för att tillfredsställa läsarnas uppdateringsångest.

  • Hannes skriver:

   Skriver under på detta.

  • Mycroft skriver:

   Det ena utesluter inte det andra. Det bör rimligen gå att öka uppdateringstakten något utan att inläggen blir meningslöst trams, särskilt om man tar in en ny ordinarie skribent. Dessutom säger oregelbundhet inget om uppdateringstakten. Det hade kunnat uppdateras varje dag men ändå vara oregelbundet .

 4. LordSidcup skriver:

  ”Utöver dessa mer eller mindre fasta skribenter, skrivs också gästinlägg av andra kvalificerade drönare. Tuppy Glossop och Stiffy är exempel på detta. Dörren står öppen för alla att skriva gästinlägg, så tveka inte att sända in eventuella alster.”

  Det är bara att kavla upp ärmarna och börja skriva, om något man är bra på d.v.s., och skicka in. Det är ju bättre än att sitta och klaga på att ingen skriver.

  /Spode

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s