Sista kvällen i vår klocktävling

Tweed_orange_DW_cuff

Kort påminnnelse: ikväll är sista chansen att delta i tävlingen om en klocka från Daniel Wellington.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sista kvällen i vår klocktävling

 1. andreasfardigh skriver:

  Hej

  Först vill jag berömma er blog och din stil. Jag har två frågor: vad tycker du om randiga, föerfärgade skjortor likt den i länken nedan, och hur bör en sådan matchas?

  http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=17874446&cp=1766205.1766232&view=99&ab=ln_men_cs2_sportshirts&parentPage=family

  Med vänlig hälsning,
  Andreas

  • Ing. Nilsson skriver:

   Bäste Andreas,
   även om frågan tycks vara specifikt ställd till Archibald, så tror jag inte jag begår något större fel om jag, i avvaktan på dennes svar, inflikar att skjortan väl ser helt ok ut. Emellertid tror jag att du för $98 kan få bättre kvalitet för lägre pris där du dessutom slipper gå runt som en reklampelare för en större konfektionskoncern. Anmärkningsvärt är också att detta företag inte ens vinnlägger sig om att stryka sina produkter innan de etaleras för hugade spekulanter. Jag hade kombinerat med en enfärgad slips och spontant skulle jag säga mossgrön, men så har jag också en fjäderlätt dragning till det konservativa. 🙂

   tt.

   • andreasfardigh skriver:

    Tack för ditt svar! Nu vad det inte den specifika skjortan jag menade, utan randiga, flerfärgade skjortor i allmänhet. Din kombination låter bra!

   • Ing. Nilsson skriver:

    Accord! En relativt säkert slipstips för merfärgade skortor är att se vad färggradienten är (den färg eller ton som har överhanden) och sedan välja en slips i den färgen fast mörkare. Fegt men som sagt hyffsat säkert.

    tt.

  • Gussie skriver:

   Denna skjorta och skjortor av denna typ (flerfärgade OCBD:s) är tänka att bäras solitärt ihop med t ex ett par khakichinos. Jag har svårt att se den fungera med något annat. Kanske en blå blazer.

 2. Mycroft skriver:

  Hoppas resultatet från tävlingen kommer snart! Skall bli kul och se. 🙂

 3. Archibald skriver:

  Hej på er alla deltagare. Jag vill bara kort meddela att jag under helgen gått igenom den massiva skörd av tävlingsbidrag ni skickat in. Ni har skickat in många riktigt ambitiösa, välkomponerade och påhittiga kollage måste jag säga. Det glädjer oss att se!

  Jag hoppas att kunna meddela en vinnare under början av kommande vecka.

  /Arch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s