Beprövat, och nytt

Den senaste tiden har flugor börjat tilltala mig allt mer. Använder dem allt oftare. Känns mer och mer avslappnat skönt. Det går lite hand i hand med möjligheten att ha en kofta eller tröja under kavajen. Jag tycker helt enkelt det blir lite för tomt under flugan med ett ensamt skjortbröst. Det blir många varianter, kombinerade av beprövade favoritplagg. Allt till tonerna av en nyvunnen favorit i Radical Face.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Beprövat, och nytt

 1. Calle Z skriver:

  Kul att ännu en drönare klär sig oftare med fluga! 🙂 Det är som du själv har konstaterat väldigt avslappnat och man känner sig bekväm med sig själv när man väl har kommit över tröskeln i början då man tycker att alla mer eller mindre stirrar på dig. Själv använder jag också ganska ofta fluga, men döljer den gärna under en scarf när jag är utomhus p g a att jag även använder mig av hatt eller basker, och därmed kan ge intrycket av att ha överarbetat min utstyrsel.

 2. Markgreven skriver:

  Mycket trevllig kombination rakt över Vem är leverantör av koftan?

  • Archibald skriver:

   Koftan köpte jag förra året hos Hennes & Maurtiz. Jag hade nyligen fastnat fullkomligt för blandningen ljusblått, mörkblått och mossgrönt.

   Den har armbågslappar av mocka, och en melerad ton av grön jag förmodligen kommer att leta mig olycklig efter, den dag koftan måste ersättas.

   Jag hittade en liknande variant hos Drakes, och skulle gladeligen betala de pengarna om jag visste att färg och modell överensstämde med plagget ovan.

   Sedan byta knapparna till en variant av brunt horn.

 3. Roland skriver:

  Kul att du gillar det. Själv tycker jag att det är förfärligt.

 4. Brummel skriver:

  Det blir lite medlem i en krets av potentiella mördare a la Agatha Christie-stil, men vem kan misstycka mot en sådan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s