Ny vecka

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ny vecka

 1. Magnus S skriver:

  Grym låt! Jag har varit ett Depeche-fan i 30 år.

  • Archibald skriver:

   Dito.

  • Ing. Nilsson skriver:

   I min omgivning upptäcker att allt fler av de mer föredömligt klädda i sin ungdom lyssnade till elektroniskt genererad musik. Allt från de i ett annat inlägg nämnda Skinny Puppy till Erasure och tuggummipop. Vad detta beror på är mig en gåta, men den som vet får gärna upplysa mig.
   Till dess en tes gjorts gällande, kan även jag glatt tillstå att jag bevistat några konserter samt har alla ”officiella alster” med Depeche Mode, fram till ’96 då min skivspelare av märke Philips kastade in handduken (och jag några salvor bly tillbaka).
   Jag är även den tveksamt nöjde ägaren till lite Bootlegs samt kufiska och färggranna utgåvor av diverse maxi-singlar. Om någon är intresserad att överta dessa för en mindre motprestation är min adress känd hos Archibald 🙂
   Archibald, en förträfflig kombination av grått och lila. Chapeau!
   tt.

 2. OS skriver:

  Hej,
  Har någon av er prövat skjortor ifrån Pegaston? Är reklam lite överallt, priserna verkar rätt okej med tanke på att man kan få de anpassade. Har sökt runt lite men inte hittat någon som skrivit om att de har använt skjorotorna.

  http://www.pegaston.com

  • Mycroft skriver:

   Jag har inte testat dom, men tycker de verkar ha ett överpris. Du kan få fyra skjortor av bra kvalité för 100 pund på CT, till exempel. Hade de varit av såpass bra kvalité att en skjorta hade varit värd 129 euro hade du antagligen hittat något mer om dom 😛

  • Markus skriver:

   Hej OS,
   Ja, och nej. Jag har säkert ett 25-tal skjortor från Armstrong, köpta över ett antal års tid – extralång ärm och god kvalitet på skjorttyger som inte bara var ljusblå eller vita var svåra att komma över anno 2002 och sedan har vanans makt blivit stor. Armstrong tog klivet ut på nätet och skjortsömnad på beställning för några år sedan. Tämligen abrupt upphörde dock nätsatsningen under varumärket Armstrong tidigare i år, och den förefaller har övertagits av Pegaston. Armstrong lever kvar som fysisk butik på Humlegårdsgatan i Stockholm. Av lite googling att döma verkar företagen hänga ihop (det finns lite kopplingar till Frank Dandy också. Nog om det…).

   Med detta sagt har jag även köpt en skjorta från Pegaston, och är nöjd med resultatet. Passform, sömnad etc känns igen från Armstrong, men då jag i just detta fall valt en OCBD, snarare än den sedvanliga skjorttypen (och tygkvaliteten) är det svårt att säga något om huruvida det är ett bra köp eller ej.

   Pegaston har som oftast 20 % rabatt, så det kan vara värt att avvakta ett sådant tillfälle.

   • OS skriver:

    Tack för svar.

    Jag har lite av ett problem att jag ligger på ca 16-16,5 i kragstorlek, utan att för den delen ha en oxnacke, så jag har svårt att knäppa översta knappen. I övrigt skulle jag säga att Hackett storlek 15 alternativt Ralph Lauren slimfit M är för mig rätt bra storlekar. Jag har hittills inte brytt mig om detta då jag aldrig har använt slips vardags, känns dock som att kommande inköp bör vara så att detta är möjligt, åtminstone de vita och blåa skjortorna jag planerar att inhandla.. lutar åt att jag får rikta in mig på måttsytt. Någon som har tips på vart det görs bäst/mest prisvärt i Stockholm alt beställa?

   • OS skriver:

    Tillägg; Hackett Mayfair.

 3. Woodsie skriver:

  Låtar från Depeches storhetstid! Personal Jesus är en annan höjdare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s