Fluga måndag

Vid en kafferast under förmiddagen reflekterade någon att flugan inte matchade näsduken. Min tanke med flugor burna till vardags är att de gärna får gå mycket i ton med kavajen. Jag tycker att flugor i sig gör lagom mycket väsen av sig, utan att förstärkas ytterligare. Näsduken kan i mitt tycke istället ha anknytning till skjortans färger.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fluga måndag

 1. IngNilsson skriver:

  Tja, kavajen är fin, flugan behaglig och näsduken stilig.
  Faktum är att enligt mitt förmenande hade sagda ensamble nog förtjänat ett bättre valt skjorttyg.
  Cheers!

  • Archibald skriver:

   Du är beundransvärt principfast Nilsson 🙂

   • IngNilsson skriver:

    Jag hade säkert kunnat knipa käft om ett — från mitt håll sett — obetydligt klavertramp. Emellertid så har jag uppfattningen att världen skapar man själv, utgående från den egna personligheten, och likt ringar på vattnet influrerar man sin omgivning genom subtila intryck. Eftersom jag är övertygad om att din omgivning skulle finna ditt utseende ytterligare mer behagligt att hvila ögonen på väljer jag att vädra min åsikt i denimfrågan för att förhoppningsvis slutligen finna ett gensvar. För att nyttja en analogi, så ser jag det som att du utgör den goda smakens fyrtorn i natten och då vore det väl inte fel att påpeka att lampan skulle behöva ersättas.
    Cheers!

   • Archibald skriver:

    🙂

   • Lord Sidcup skriver:

    What the engineer said!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s