Sample sale

Jag har fått veta att Tweed Country Sports idag startar vårens sample sale. Kavajer och byxor från bland annat Bladen säljs ut till 50%, vilket är bra priser för riktigt välsydda plagg. Enligt butiksägarna rör det sig i stor utsträckning om plagg i storlekarna 50-54. Intresserade som inte hittar något provplagg i passande storlek, har även möjlighet att köpa kostymer och kavajer ur det övriga sortimentet till 20% rabatt.

Den blå kostymen ovan från Bladen, sydd av ett lätt ulltyg med blandning av 15% mohair, är i mina ögon ett riktigt bra alternativ för den som ännu inte köpt sin studentkostym. Oerhört mycket kostym för pengarna, och ett plagg som kommer att fungera till såväl bröllopsbjudningar som arbetsintervjuer under många år framöver. Nedan ytterligare plagg som kommer att återfinnas till kraftigt nedatta priser.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s