Bloggreflektion TDC våren 2012

Jag tittade nyss som hastigast på WordPress toppbloggstatistik. Det övre skiktet består i grova drag av mammor som postar bilder på; sina barn, vad de äter till lunch, eller sin växande mage. Personer som kämpar mot sin dödliga cancer, och mitt i alltihop ett gäng fåfänga karlar som postar bilder på sig själva, beskriver hur du bäst putsar dina skor eller får din kavaj att sitta som en smäck. Några steg nedåt följt av en utrikesministers tankar om världen.

Är det månne ett momentant representativt tvärsnitt av samhället 2012: Liv, död, fåfänga och världspolitik?

För några tiotal tusen TDC-klick sedan passerade vi två miljoner besökare. Vi tackar än en gång för er entusiasm och oavsett syfte, trogna och stadigt ökande besöksfrekvens. Det firar vi med en glad liten sång…

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggreflektion TDC våren 2012

  1. Markgreven skriver:

    Husmorsgymnastiken har blivit allt bättre…

  2. Onslow skriver:

    Ville bara tacka för en utsökt blogg, besöker den dagligen och blir sällan besviken. Det jag främst gillar med sidan är att den inte känns så sponsrad eller styrd som så många andra sk. modereportage lätt kan uppfattas som. Så keep up the good work…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s