Brunt

Mörkblått och grått i all ära, men av någon märklig anledning tycker jag det är väldigt svårt att hitta vettiga kavajer och kostymer i brunt. Italienska tillverkare som Sciamát och Mabro ligger förvisso i en högre prisklass, men ger bra exempel på vad jag ofta saknar.

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Brunt

 1. Lord Sidcup skriver:

  Brunt är en underskattad kostymfärg. Jag har nyligen återhämtat mig från sjuttiotalets orgie i mörkt brunt och grönt och kan faktiskt uppskatta åtminstone den förstnämnda färgen igen. Det tog sin tid, dock…

 2. IngNilsson skriver:

  Vilken utsökt smak att kombinera Piaf och bruna kostymer. Personligen gillar jag brunt och blått riktigt skarpt… med Piaf i bakgrunden givetvis 🙂
  Cheers!

 3. Garderners Delight skriver:

  Jag tillhör de som verkligen tycker om bruna toner såväl vintertid som sommartid. Det ger nya möjligheter att kombinera med andra nyanser som blått, lavendel, orange och grått. Drar vi sedan ut det bruna till beige och sätter ihop detta med vitt och flannelgrått så blir det också riktigt snyggt men det ska vara i avmätta nyanser.

 4. Då kan det kanske glädja herrarna att vi kommer ta in en tredelad kostym i brun whipcord från Bladen till hösten. Snittet blir som vanligt brittiskt med lite Savile Row känsla. Tyget är en tätvävd ulltwill med tydligt diagonalmönster som andas 60 och 70-tal. Lämpligt tillbehör är en Jaguar E-type i British Racing Green…
  Vänligen,
  Karl Oskar
  Tweed Country Sports

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s