Eftermiddagsmood

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Eftermiddagsmood

 1. Jack Wasp skriver:

  Man skall icke döma hunden efter håren! Trodde ni hade bra musiksmak Archibald, eller är det här någon form utav ironi? För i så fall hänger jag inte med. Något kvinnligt popsnöre som sjunger falskt och gud vet vad hon har emot FN.
  Jag säger nu inte att man inte kan ha dålig musiksmak och ändå vara en drönare av rang, (detta bevisar ju faktiskt ni, Archibald), utan jag vill hävda att det kanske inte är så klokt att lägga upp skrikig popmusik i en blogg om klassiskt herrmode.
  Det hade kanske varit smidigare att lägga upp lite ”eftermiddagsmood” i form utav Chopins preludier, Glenn Goulds Goldbergvariationer eller möjligtvis något svängigt från Miles Davis. Dels så hade ni inte börjat berätta era personliga (och politiska?) åsikter som ”PJ Harvey” faktiskt berättar om lyssnaren. Dels så har ni här på bloggen antagligen en hel del unga läsare som är förvirrade, både när det gäller kläder och musik (vem kan klandra dem med dagens mode och musik?). Och att ni i form utav opinionsbildare puttar dem mot den här typen av musik är skrämmande, ni kanske rent utav funderar på att flytta till ett kollektiv på Södermalm, äta veganmat och kalla barnen för ”hen”?
  Angår det mig? Absolut inte! Och därför, om ni nu går i sådana tankebanor, så skriv inte om det här, för det ni skriver påverkar män (framförallt dem unga).
  Men vad vet jag, jag blev hur som helst besviken på TDC, och jag hoppas att jag slipper bli det i framtiden.

  / Jack Wasp

  • Archibald skriver:

   Jag har normalt inte för vana att svara på brådmogna och oartiga försök till uppläxningar, men kan tyvärr inte låta bli att skriva några rader i all välmening.

   Beträffande ”dem unga” männen, får det du skriver och sättet du framför det på, dig själv att framstå som en av dem. Oavsett din faktiska fysiska ålder.

   Beträffande TDCs påverkan av unga män, är jag övertygad om att de unga män som läser våra inlägg, har en förträfflig förmåga att tänka och själva ta ställning.

   Är man yngre än att man klarar detta, är exempelvis Facebooks undre åldersgräns på 16 år en mycket förnuftig riktlinje att dra lärdom av. Ett tecken på att internet de facto är en högst olämplig plats för minderåriga.

   Om man ser en sångtext, vilken i allmänna ordalag besriver krig som en ohygglig uplevelse, som ett besvärande politiskt ställningstagande, anser jag att man gör gott i att skaffa sig lite livserfarenhet.

  • Gussie skriver:

   Ganska roligt att vi här anklagas för att ”rent utav funderar på att flytta till ett kollektiv på Södermalm, äta veganmat och kalla barnen för ‘hen’?” och i tråden ovan anklagas för att bedriva högeropinion. 😛

 2. Lord Sidcup skriver:

  Jag tror, i mitt stilla sinne, att det du letar efter är ”The Aunt Agatha Club”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s