Tillfällig julkalender

Vi har aldrig haft mycket till julkalender här på TDC. Idag kan vi dock tillsammans med webbutiken Sid and Sally erbjuda 25% rabatt på deras Boomerang-sortiment. Erbjudandet gäller bara idag.

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Tillfällig julkalender

 1. Ing. Nilsson skriver:

  Smak och stil är ju väldigt subjektivt, men detta till trots kan jag inte se vad som gör ”Sid [Vicious?] and Sally”s produkter lämpade det klientel som normalt sett tycks besöka denna weblog – att döma av kommentarerna i alla fall.
  Allt jag kunde upptäcka hos S&S var mer eller mindre barnkläder för vuxna. Inget jag själv skulle tänka mig att handla eller ikläda mig.

  Var detta ett aktivt samarbete initierat från TDC:s sida eller blev man erbjuden rabatt mot mustig reklam och tyckte det lät ok?

  • Archibald skriver:

   Min tanke var ett eventuellt mervärde för några av våra ca 90 000 månatliga läsare, där i runda slängar 30 personer står för merparten kommentarerna i inläggen.

   Jag har lämnat mycket utförlig och konkret feedback till Sid and Sally om butikens övriga herrsortiment. Vi för en diskussion, där de är intresserade av åsikter som skulle göra herrutbudet mer attraktivt. Jag känner att det är en sund inställning och ambition hos en leverantör.

   Kanske känner fler läsare för att ge exempel på vad ni saknar i butiken, för att den skulle bli mer intressant? Själv tycker jag exempelvis att det är en stor brist att de inte erbjuder en enda kavaj.

   Jag kan som sagt garantera att jag redan skrivit ganska långt, ofta och ingående om min syn på det som i mina ögon är mindre välvalt i sortimentet, så ett fokus på vad ni skulle föredra skulle med tiden kanske bidra till stiligare män på landets gator och torg 🙂

   • Ing. Nilsson skriver:

    Det var bl.a. kavajbristen som fick mig att undra vad som föranledde denna post. Att de är lyhörda och ger rabatt är ju lovvärt, men för min del känns det som att de riktar sig mot en helt anna publik. Själv har jag en faiblesse för Wolseykalsonger som förefaller omöjliga att nöta ut (oavsett hur mycket kontorsblyröv man än må ha). Trots att man för märket hittade jag dock inga i sortimentet.

   • Archibald skriver:

    Se där! Något för dem att ta till sig. Det var bland annat förekomsten av Wolsey, som förra året ingav någon slags hopp om potential i sortimentet. De hade till och med stickade ullslipsar. Dock tyvärr inte längre.

  • Retsirc Grebtton-Keith skriver:

   Om man inte tycker om Sid and Sally kan man ju gå till Tweed Country Sports
   http://www.countrysports.se

   eller varför inte gå med i Swedish-British Society,
   http://www.swbr.se/

   en klubb som skulle passar The Drones Klubbanhängare som handen i handsken. (Snarlikt klubbmärke för övrigt)
   Igår onsdag, hade TCS modevisning i Sw-Br Soc. klubblokal där man också berättade om tweedens historia.

 2. markgreven skriver:

  Archibald, låt dig inte nedslås av kommetrarer liknande ovanstående. Man måste ju prova, även om just det nämnda företagets sortiment inte direkt är min ”cup of tea”… En ”adventskalender” är alltid trevlig i dessa tider.
  Keep up!

  • Archibald skriver:

   Tackar för uppmuntran greven! Jag tar, efter bästa förmåga, uttalanden som ovan för uppriktig feedback. Ingenjören N. har ju dessutom hängt med så pass länge, att tonfallet inte uppfattas som hårt eller ohövligt. Snarare karaktäristiskt, och nu för tiden nästan lite tryggt hemtrevligt 🙂

   • Ing. Nilsson skriver:

    Vaffalls!?
    Här försöker man hålla panelen och kommentatorerna i Herrens tukt och förmaning och så uppfattas man som tryggt hemtrevlig.Hädan efter kommer det och bli bot och bättring i kommentatorsfältet kan jag meddela 😉

 3. Kejsaren skriver:

  Det verkade ju som om erbjudandet gällde alla som handlade, således ingen specifikt för oss som följer TDC. Verkar alltså endast vara ett reklaminlägg.

  Tycker inte detta hör hemma här. Som att säga i sammarbete med ICA får ni extra pris på mjölken, visa bara ditt icakort. Exklusivt för TDC…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s