Daniel Wellington hösten 2011

Våra vänner på Daniel Wellington fortsätter sin verksamhet att förse Sverige med tunna stiliga kostymur till lägre priser. Höstens kollektion presenterar vid första anblick inga dramatiska förändringar. Vid närmare granskaning har dock små men ack så viktiga detaljer uppdaterats.

”-Vi har bytt ut visarna och indexen, så att tonen i dessa matchar boettens roséguldsnyans”, berättar Robin på Daniel Wellington. På sikt har man fler spännande saker på gång, men vill inte gå in mer i detalj på vad. Utöver visare och index, presenteras även höstens klockor på en ny uppsättning natoband.

Färguppsättningen är en annan, men de har också ett mer robust utförande än den smäckrare varianten i vårkollektionen. Dock går de i mitt tycke fortfarande väl ihop med den tunna boetten. Den inbitne kanske har åsikter om armbandens detaljer av vit metall, mot boettens rosé. Dock inget jag tycker påverkar synintrycket då klockan sitter på armen.

Med ett brunt läderarmband blir modellen än mer stiligt kostymbetonad. Jag tycker även att natobandet utgör en trevlig, aningen mer avslappnad variant. Tolkad i sammanhang enligt nedan.

För er läsare som är intresserade av klockorna, eller känner att de blir en trevlig julklapp till någon annan, ger vi tillsammans med DW 15% rabatt på klockorna till och med nyår. Ange rabattkoden ”Drones” vid utcheckning i webshopen.

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Daniel Wellington hösten 2011

 1. Kamrer Bolmann skriver:

  Finns det någon som kan rekommendera inköpsställe för prisvärda läderarmband?

 2. Joakim skriver:

  Har en polare som jobbar på Stjärnurmakarna. Han sa att dem kommer komma in med skinnband i början av december.

 3. Hr. Waldén skriver:

  Käre Archibald,
  även om det här inlägget var klockrelaterat så måste jag gå in på din övriga klädsel, för det här var förböfvla snyggt!
  Allting var klockrent, de bruna tonerna i tröjan och kavajen tillsammans med det blåa i jeanstygen, och sedan slipsen!
  Nej, det här var verkligen inspirerande, perfekt höstklädsel.
  /Hr. Waldén
  PS: Även klockan förtjänar en del komplimanger, väldigt snygg!

 4. Markgreven skriver:

  Ansluter ärna till Hr. Waldén och öser beröm över inte bara klockan utan den kompletta klädseln. Det är kläder som dessa som dämpar den ”blues” jag ibland kan känna inför den kallnande tid vi nu upplever.
  Mina komplimanger till Archibald för en mycket stilren kombination!
  .

 5. ftet skriver:

  tycker DW loggan är hiskeligt ful. Trevlig klädsel på överdelen! Ogillar dem ständigt återkommande jeansen som drar ner intrycket.

  Hade gärna sett ett par mollskins- eller ännu hellre, manchesterbyxor.

  • Hr. Waldén skriver:

   Nej, det är väl just jeansen som gör det!
   Att komma i manchester (hur snyggt det än är) skulle vara alldeles för förutsägbart, och jag tycker att det grova, mörklblåa i tyget lyfter helheten. Att det sen passar fantastiskt bra till den bruna tonen på skärpet hjälper ju givetvis.
   Men jag är nyfiken Archibald, vad har du för skor till?

 6. Henrik skriver:

  En mycket snygg kavaj! Är själv på jakt efter en brun kavaj i grövre tyg som funkar till manchersterbyxor. Tyvärr har många kavajer jag tittat på hittills haft en hel del gröna inslag, vilket inte riktigt är vad jag är ute efter. Några tips?

  /Henrik

 7. ab skriver:

  Men gud! Hur kan ni fortsatta klaga pa jeansen inlagg efter inlagg! Alla vill inte se ut tagna som om de kommer fran en Engelsk herrgard! Jeansen pa bilden ar desutom tillsynes otvattade och har en valdigt fin bla ton som gar bra med Natobandet och skjortan! Valdigt passande jeans till kladseln i ovrigt!

  • David skriver:

   Det är alldeles riktigt och Archibald klär sig väldigt stiligt. Men det är något i allmänhet med kombinationen kavaj och slips till jeans som bara känns… fel på något sätt.

   Om tycke och smak skall man som bekant inte diskutera – men just på en drönarblogg må det väl ändå vara tillåtet. 😉

 8. Gustav skriver:

  Fick, slumpmässigt nog, hem denna klocka dagen dagen innan detta inlägg, med samma natoband som ovan. Är är otroligt nöjd då jag är en ”less is more”-människa vad gäller klockor.
  Vad gäller loggan kan jag inte förstå all kritik den fått. Den är, precis som klockorna i övrigt, simplistisk och stilren.

 9. Algy skriver:

  Archie, vad är det för jeans? Själv använder jag uteslutande Levi’s numera, har övergett Lee sedan några år då de envisas med att sy på bakfickor ”the size of Cyndee Peters’ buttocks”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s