Höst och långkalsonger

Vid sammanträde i Accessoar och Underklädesutskottet har härmed konstaterats att dygnsmedeltemperaturen sjunkit till den grad att tyngre medel mot elementen bör tas i bruk.

I enlighet med TDC förordningen, 2 kap. 19§ avseende köld i skrevtrakten, fattades beslut att utfärda en allmän rekommendation om översyn av långkalsonbeståndet.

Upplysning om de utomordentliga fördelarna med för ändamålet värmande herrplagg av siden bör stå som centralt tema. Argument som följsamma egenskaper även under byxor av tunnare ulltyg bör tydligt framhållas.

Sidenplaggens överlägsna, och vida underskattade fördel att de inte orsakar att byxbenen hakar upp sig på vaderna torde övertyga även de största skeptikerna.

Undertecknad åläggs att framställa och publicera detta, tillsammans med beskrivande bilmaterial.”

* * *

Archibald Mulliner

Ständig sekreteterare Acc. & Underkl. Utsk.
Sektionschef, Beridna Paragrafkavalleriet.

Svenska Siden Selma

Ändamålsenligt utförande, från Winter Silks...

..." Men's warmth factor 1" på en femstegsskala.

Cabela's

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Höst och långkalsonger

 1. lano skriver:

  Är detta på fullaste allvar bra grejer? Långkalsonger av siden? Någon som testat det och kan intyga att det fyller sin funktion lika väl som ‘vanliga’ långkalsonger?

  Jag har aldrig testat detta men blir mer än gärna överbevisad av någon som använt sig av dessa och går i god för att de värmer!

 2. Erik skriver:

  jag har testat ett par i siden. Måste säga att de var underbara.Väldigt mjuka och lena. Jag tycker att de värmde lagom. Långkalsonger tycker jag annars blir ett problem inomhus då de känns varma o svettiga. Rekommenderar siden varmt.

  Tänkte också höra om någon testat strumpbyxor. Hört att de ska vara skönt under kostymbyxorna när vädret börjar bli svalt… Kontroversiellt men kanske en skön hit.

 3. Wiktor skriver:

  Ja må då säga att detta var då en trevlig liten färgklick i det annars så grötiga nätverk vi kallar Internet. Bockar och tackar för trevlig läsning, fortsätt så!

 4. Erik2 skriver:

  Jag äger ett par sidenlångkalsonger från affären som länkades. Måste säga att jag är mycket nöjd med förvärvet! De är självklart mindre varma än riktiga långkalsonger men de skyddar mot draget som framförallt uppkommer när man cyklar.

  Kontentan är att det är ett ypperligt alternativ att ha långkalsonger av siden. Det blir markant varmare än att vara långkalsongslös och man slipper bli obekvämt varm om benen inomhus.

  4 gråsparvar av 5 möjliga helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s