Bike in Tweed

Över 150 välklädda cykelentusiaster har föranmält sig till Bike in Tweed som hålls i Stockholm nu på lördag. I sina bästa tweedkläder och på väloljade vintagecyklar ska man i maklig takt ta sig igenom Stockholm med stil. Deltagare och publik samlas i Kungsträdgården och 13.00 släpps de första cyklisterna iväg.

Målgången sker vid Gamla Stans Cykel på Stora Nygatan 20 mellan 15.00 och 16.00 och där fortsätter arrangemanget med prisutdelning och förfriskningarprisutdelning, förfriskningar och tid för umgängeprisutdelning, förfriskningar och tid för umgängeprisutdelning, förfriskningar och tid för umgänge. Om man känner för att åka med i loppet går det bra att anmäla sig på plats i Kungsträdgården från 12.00.

Det är första gången som ett tweedlopp hålls i Sverige efter att fenomenet spridits från London ut över världen. Loppet arrangeras av Cykelhistoriska föreningen, med stöd av sponsorer.

Det här inlägget postades i Inspiration, Livsstil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bike in Tweed

  1. Erik skriver:

    Tråkigt att det krockar med min lillebrors svensexa, när vi t.o.m. sponsrar evenemanget (presentkort till vinnare i en av kategorierna). Nåväl, förhoppningsvis så hinner jag kolla in startfältet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s