Prisvärt paraply

Vid ett besök på Zara, lade jag märke till ett ställ med till synes trevliga paraplyer. Vid närmare granskning, såg jag att de var identiska med min minnesbild av M. Flördegs paraply från C. Tyrwhitt.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Prisvärt paraply

 1. Ing. Nilsson skriver:

  Tja, för 300 SEK, förbehållet att kvaliteten är densamma, är det väl att betrakta som ett kap.

 2. JP skriver:

  Bra tips! Skall undersökas per omgående.

 3. Mats Flördeg skriver:

  Trevligt. Är inte det en brudbutik? Och finns den i vår gemensamma stad, Archi?

  Dock vill jag peka på två skillnader jag ser med en gång – Tyrwhitt-paraplyet har en nederdel(i brist på bättre ord) i metall, dessa har det som det ser ut i plast. Och Tyrwhitt-paraplyet har ett fodral som ger det ett slimmat intryck när det inte används – detta saknas här.

  Men absolut ser det ut att vara ett mycket bättre alternativ än Dressmans eller allehanda reklamparaplyer.

  • Archibald skriver:

   Zara har mycket specifika krav på butikslokaler, vilka hittills inte uppfyllts i vår stad. De har välsorteade herravdelningar, som i Sverige dock bleknar i jämförelse med dem i de ursprungliga spanska butikerna. Zara har valt att ha en mörkt oxiderad metall i ringen på handtaget.

 4. Johan skriver:

  Undviker verkligen Zara i längsta möjliga mån här i Sverige. Har köpt allt från skjortor till ytterrockar och har alltid upplevt att kläderna med tiden förlorar passform och framförallt sömmar. Lösa trådar precis överallt! Knappar som släpper efter en dags användning osv.
  Stödjer helst inte ett sådant företag.

 5. Johan skriver:

  Gällande CT’s paraply är dessa tillverkade av Fox i England, även TM Lewin sålde dess förra hösten (dock bara i butik). Jobbade mig själv igenom två stycken av dessa då de inte riktigt pallde trycket uppe i norra England.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s