Omfattande björnslakt befaras

Vid en lördagspromenad i en av landets större stadsregioner uppmärksammade jag resultatet av vad som kan vara en av tidernas mest omfattande slakt av Teddybjörnar. Många större klädkedjor visar upp kollektioner innehållande västar och  jackor, men även mössor och vantar uppsydda av de värnlösa djurens skinn. ”-Vi befarar det värsta…” konstaterar branschorganisationen Toymakers Uniteds styrelseordförande, tillika Dinky Toys VD Frederick Fleecefur när jag söker honom för en kommentar.

Även ett störra ental av den idag rödlistade syntetkossan ‘Ol Bessie (lat: Arcrylum Terrylenis) misstänks ha drabbats i den förmodat omfattande skörden av mjukispälsdjur som måste föregått sömnaden av diverse höstkollektioner.

Fleecefur bekräftar även -Ja, många representanter för flera större klädkedjors designavdelninger har satts under under övervakning som ett led i utredningsarbetet.” Vidare har många större leksaksbutiker för närvarande stora luckor i sitt mjukisdjursortiment.

Vi anar att det rör sig om ett långtgående samarbete mellan klädtillverkarna och anställda inom mysdjurstillverkningen. ”-Sannolikt en beklaglig insiderhärva, som vi just nu spårar mot de östasiatiska leden” berättar Frederick och suckar uppgivet.

Innan vårt samtal avslutas, tillönskas Mr. Fleecefur all lycka i jakten på de hänsynslösa förövarna.

Save our souls!

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Omfattande björnslakt befaras

 1. m. skriver:

  jag som trodde det handlade om den riktiga björnjakten som snart börjar……men, men….

 2. Mästaren skriver:

  Träffsäkert & kul – blev glad!

 3. Alistair skriver:

  -Ha-Ha-Ha!!!
  Great fun.

  MVH
  ~Alistair

 4. Lord Sidcup skriver:

  Upprörande! Jag föreslår kollektiv bullkastning på förövarna. Till vapen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s