Marinblå överdelar #2, koftan

I sommar har jag som tidigare nämnt mer eller mindre medvetet hittat många marinblå överdelar som lagts till garderoben. Alla de blå överdelarna ger ett färgmässigt ganska ovarierat garderobsinnehåll. Ändå känns antalet användningsområden nästintill obegränsat. Det senaste tillskottet är en lång stickad bomullskofta från Boomerang.

Koftan hittades i webshopen Sid and Sally. Vid första anblick är fördomsintrycket av butiken at den är en i mängden av alla on-linebutiker som blommat upp de senaste åren. Vikten på damkläder och en mer pliktskyldig herrkategori.

Vid en närmare titt kommer fördomarna på skam, och genom lite av det vid det här laget välnämnda letandet, hittades en hel del intressanta saker som ullslipsar och tröjor från wolsey, byxor, den ovan nämnda koftan från Boomerang och mycket annat trevligt. Klockorna från Triwa är i all sin enkelhet svåra att motstå.

För att återvända till huvudämnet, har koftan lite i stil med förra inläggets jerseykavaj, varit ett riktigt bra alternativ till ullkavaj eller jacka alla de mindre soliga dagar den här sommaren varit frikostlig med. Jag har inte någon större tidigare erfarenhet av tillverkaren, och blev positivt överraskad av det som levererats.

I höst kommer koftan troligtvis att få sällskap av diverse slipsar, vävda och stickade/virkade av grövre kvalitéer. Kallare dagar förstärkt med en dunväst.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Marinblå överdelar #2, koftan

 1. Rick skriver:

  Synd att den bara fanns i XXL hos Sid and Sally annars var det ett bra pris.

 2. Fredde skriver:

  Sjukt snygga skor! Var kommer dom ifrån?

  • Archibald skriver:

   Tack. De hittade jag på Zara (butiken på Gran Via) i Madrid för några år sedan. Riktigt sköna, bra i passform och kvalité, trots ett skrattretande lågt pris.

   Besöker man Spanien, bör man leta upp ett Zara, då de har vansinnigt välsorterade avdelningar med klassiska herrkläder, stor skillnad mot kedjans svenska butiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s