Canvasmockasiner, part 2

Hittar du ett plagg du gillar, köp flera. Följetongen där canvasmockasiner figurerar når den andra, sista och något svartare delen. Även om jag är något mer förtjust i det skoöverdragsturkosa paret.

Hade du frågat mig i våras hade jag troligtvis svarat att jag aldrig, knappt med hot om trubbigt våld mot vitala kroppsdelar, skulle åkt till jobbet iförd tygskor.

Den här första trevande veckan då vi bara varit ett litet fåtal personer på plats efter semestern, har dock de tunna skorna på fötter utan strumpor varit en överraskande trevlig mental hjälp.

Traskandes genom en korridor, där jag passerar tomma arbetsrum på väg till det egna, kan jag sluta ögonen och med ens vara tillbaka några hundra mil söderut. Känna de bara fötterna i de lätta skorna och inbilla mig att dörren jag öppnar leder till hotellrummet, och att den konstant susande luftkonditioneringen egentligen arbetar hårt för att hålla medelhavsvärmen i schack.

Men gott folk. Att öppna ögonen och inse att slutet på fredagen närmar sig var inte heller helt galet. Jag hade genomlevt den första skälvande arbetsveckan, och inbillar mig att jag går en spännande höst till mötes.

Nästa vecka drar drevet igång på allvar. Då parkeras tygmockasinerna sannolikt hemma, i väntan på lugnare dagar, till förmån för hösten mer klädda skoalternativ. Trevlig helg på er!

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Canvasmockasiner, part 2

  1. peter skriver:

    Mina 47or kräver dessa skodon !

  2. Peder skriver:

    Härligt, Pearl Jam är en av mina absoluta favoriter från Grungetiden

  3. MickeS skriver:

    De där skorna ser fortfarande ut som skoöverdrag. Ja gär ledsen med de dödar din annars klanderfria outfit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s