Drönarhumor: Konsulter

Jag läser inte serien kontinuerligt, men ibland är den underbart träffande. Läs även de strips som föregår den nedan.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Drönarhumor: Konsulter

 1. J.T. skriver:

  Hej TDC. Lite OT för just detta inlägg men jag skulle gärna vilja ha lite tips från läsarna. Är i London nästa lördag för shopping. Har varit där en gång tidigare och tillbringat dagen på Jermyn Street samt på några affärer som jag inte hitatde så mycket intressant på. Tog bl a en snabb titt på Brooks Brothers.

  Denna gång tänkte jag igen börja på Jermyn street, men avverka gatan lite snabbare denna gång. Sedan hade jag även tänkt gå på BB igen. Men vart ska jag sen? Är främst ii behov av skor samt en sommarkostym.

  Har ni några bra tips? Smultronställen? Tacksam för alla tips.

  Ha en bra helg

  • Archibald skriver:

   Kika på inlägget ”London 2009” i A-Listan i bloggens högermarginal för några ytterligare idéer.

   • Archibald skriver:

    Passa även på att kika in hos Boggi för lite italiensk inspiration, och Barker för vettiga skor som om reautbudet är bra vid tillfället går att få till i sammanhanget riktigt bra priser.

    Annars bör du också kika i butiker som Massimo Dutti och Uniqlo. De har ofta riktigt trevliga och roliga varianter av plagg som inte alltid hittas på hemmaplan, till mellanprisnivå.

    Uniqlo har bland mycket annat trevligt ett sortiment av kashmirtröjor som skall vara riktigt prisvärt, samt ett brett utbud av bra stumpor.

 2. Alistair skriver:

  J.T,

  Brooks Brothers är, i sig, inte fel (jag har ett par underbara oxfordskjortor från BB) men är du på Jermyn Street känns det lite apart (för att inte säga gränsande till helgerån) att välja att besöka en av de allra mest ”superamerikanska” klädfirmorna när du ändå är på ”helig mark” (så att säga).

  Just på Jermyn Street har du ju de allra mest klassiska och kvalitetsmässiga engelska skjorttillverkare som till exempel T&A, H&K & H&H inom armlängds avstånd. Söker du mer än det (skor och ”sommarkostym”) har du ju även T.M Lewin Charles Tyrwhitt på samma gata.

  BB skulle jag spara till en weekend i NY om jag vore dig.

  MVH
  ~Alistair

 3. J.T. skriver:

  Tack för era kommentarer, dessa uppskattas. Det jag tänkte mer var följande: Jag känner till Jermyn Street rätt så bra och affärerna där. Så jag vet ungefär vad jag ska titta efter och hur lång tid det kommer att ta. Det jag vill få fram från TDC samt läsare är vart jag ska gå sen? Kanske någon affär som ligger nära men är lite svår att hitta eller liknande.

  Ska absolut ta en titt på Uniqlo och MD.

  Ha en bra helg

 4. Adam skriver:

  Cordings, Ralph Lauren och Ede & Ravenscroft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s