Andra sociala nätverk

Jag har den senaste tiden varit del av en grupp, som tillsammans är i färd med att skapa ett socialt nätverk för unga företagare och visionärer i regionen där jag lever och verkar. Igår hölls premiären på Kammarforum i Norrköping, med en positivt överraskande stor uppslutning av starkt engagerade deltagare. Var du där?

För att lägga ribban på den nivå vi hoppas kunna hålla vid vidare större träffar i nätverket, hade vi inför denna första träff engagerat talaren Manuel Knight, som på ett högst entusiasmerande manér fick åhörarskaran med sig i sitt föredrag.

Knights budskap löd vidare, säger din organisationsledning hoppa, börjar du hoppa. Följdfrågor ska, och bör ställas, men medan du hoppar. Inte blind lydnad, men funktionellt samarbete. I sverige lägger en större mängd av oss istället först armarna i kors och frågar, varför då? Innan vi gör något. Kontentan? Du måste vilja för att kunna. Och, vill du ha majs, måste du plantera majs. Inte lök. Hör på Manuel Knights inslag som sommarpratare i P1 från 2008, för att bli aningen klokare.

Efteråt växlade jag några ord med Knight, och konstaterade bland annat att han trevligt nog också har vett att välja sina skor med omsorg. Under kvällen iförd ett par trevliga cap toes från Allen Edmonds.

Det här inlägget postades i Inspiration, Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Andra sociala nätverk

  1. lano skriver:

    Jag skrev på Drönarklubben för ett tag sedan angående skostorlekar, bad om råd angående Church’s. Kan i dag konstatera att jag tycker de har ungefär samma storlek som Loake. Jag har UK8 på Loake, och en UK8 på Church’s passar mig bra. Trevliga skor för övrigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s