Vårblazer av ulljersey

Vi får många frågor om Tigers kostymer. Jag har haft svårt att hitta kvalitetsinformation om dem.

Därför skickade jag en kort fråga till deras kvalitetsavdelning, om en blazer som är oerhört trevlig.

Tigers Thomson Blazer är sydd av en tunn och lyftig ull jersey, och är ett otroligt trevligt alternativ till vårblazer. De fördomar som finns om fabrikatet som limmade mellanlägg och att man bara betalar för märket, luckras upp lite när man meddelar att det i detta fall istället handlar om en gedigen konstruktion med sytt mellanlägg i slag och bröst.

Blazern i fråga är väldigt enkelt uppbyggd, utan vaddering i axeln. Känslan då den sitter på, är snarare den hos en mycket välskuren stickad kofta, eller collegetröja. Oerhört behaglig.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Vårblazer av ulljersey

 1. Hank skriver:

  Den är verkligen grymt trevlig, för en gångs skull en blazer som passar lite längre och smalare personer.

 2. TASS skriver:

  Provade en sådan igår på Johnells här i Linköping, och jag måste säga att den var riktigt fin. Dessvärre blev det inget köp, då jag precis köpt en ny blazer som Mattias håller på och justerar åt mig.

 3. Hans Ollonqvist skriver:

  Synd bara att den är för kort.

 4. markgreven skriver:

  Ser trevlig ut, men längden…
  Understundom tycker jag att varumärket visat upp rimliga kvaliteter.
  Det är dock inte givet.

 5. Archibald skriver:

  Det är synd att Tiger så ofta klamrar sig fast så hårt vid att utforma sina plagg så kortsiktigt. Nu är slagbredden underbar i det här fallet, men jag håller med om att blazern lämnar sisådär en 4-5cm extra att önska på längden.

  Jag äger ett antal kostymer som jag tycker bra om, vars kavajer tyvärr börjar kännas på tok för korta. Jag ser dem som läropengar. Investeringar för bättre vetande på sikt.

 6. Spiceywiener skriver:

  Jag äger en från höstkollektionen, riktigt trevlig!

 7. Trevlig Blazer, lite för kort även för min smak men annars fasligt trevlig…

  Fast varför måste alltid herrmodeller se ut som fisblåsta hönor med tom blick?

  • Jöns skriver:

   Det är det som är grejen med modeller, att ge upp sin mänsklighet för att inte dra blickar från kläderna till dem. Att uppvisa personlighet är inte önskvärt som modell.

   • Förvisso, fast jag tycker manliga modeller drar detta till det yttersta… Kvinnliga modeller brukar iallafall få fram någon form av energi. Det lyfter iregel plagget med lite (inte mycket utan bara liiiiite) personlighet finns i modellen.

 8. Hank skriver:

  Men så farligt kort är den väl inte? Jag är 187 och tyckte att den räckte till när jag provade. Modellen på bilden har ju för katten byxorna vid knävecken.

  • TASS skriver:

   Jag är en strl. 46 och den satt inte alltför tokigt på mig som är 1,81. Sen tycker jag att de flesta kläderna i allmänhet sitter j*vligt dåligt på just Tigers modeller. Just den där grabben ser för övrigt allmänt likgiltig ut. Dåligt Tiger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s