Ullslipsar från tieroom.se

Jag skrev nyligen om hur jag hittade webbutiken tieroom.se, och hur jag fastnade för deras sortiment av ullslipsar. I fredags skickades en beställning, vilken landade i brevlådan på måndagen. Förväntningerna var höga.

Dagen började bra idag. Solsken och en tidig vårmorgofrisk färd till arbetet på min moped Doris som ni stiftade bekantskap med i höstas. Runt halsen satt slipsen Sander från tieroom.

Kortfattat skulle jag nog säga att slipsarna är en ren fullträff. En lätt uppruggad ytstruktur och en fyllig konstruktion med väl avvägt mellanlägg. En tapering med proportioner som vid knuten ger en fyllig knut och möjlighet att åstadkomma en lagom spänstig båge under kragen. Knutarna kräver i mitt tycke aningen spread på skjortkragen för att optimalt komma till sin rätt, men går även ihop med en klassisk turndown om så önskas.

Sander och full-spread

Barush och turndown

Enligt tidigare erfarenheter återgivna i läsarkommentarer är tieroom trevliga vid kontakt. De känns entusiastiska över sina produkter och måna om att kunden får det som önskas, i tid. Efter en kort diskussion med Niklas på Tieroom, kan jag glatt meddela att vi på The Drones Club även kan erbjuda er läsare en rabatt om 15% på tierooms hela ullkollektion. Rabattkoden ”Drones” ger vid betalning i kassan detta avdrag, och koden fungerar en månad från och med dagens datum.

Tyvärr meddelar tieroom att ullflugorna av den intressanta varianten är helt slut som följd av oförutsett snabb och stor åtgång. Nytt sortiment väntas först om några månader, då dock förstärkt med ytterligare färger och mönster.

Mopedfärden till arbetet fullbordades lugnt och stilla i måttlig rusningstrafik. I lurarna, inspirerande musik. Förhoppningsvis har våren äntligen börjat få ordentligt fäste nu. Oavsett tillfälliga vädermässiga bakslag börjar ändå känslan av vår och stundande värme kännas äkta.

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ullslipsar från tieroom.se

  1. Sweet!
    Då ska det äntligen beställas!

  2. Gustav skriver:

    Det blir en beställning direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s