Den miljonte besökaren

TDC-statistik idag, klockan 09.37

Kära läsare. Det känns inte som att det var väldigt länge sedan jag annonserande besökare nummer 100 000. Ett trevligt ögonblick. Idag kan vi glatt meddela att någon av er kommer att generera The Drones Clubs miljonte sökträff. Det kanske inte är en våldsam siffra i bloggsammanhang, men känns på något sätt ändå som en milstolpe i TDCs historia.

Det är väldigt roligt att se intresset för bloggen, och jag hoppas att vi kan fortsätta hålla det vid liv även i framtiden. Vi tackar än en gång för ert engagemang, och för den diskussion ni bidrar med vilken ofta är nödvändig för att ta bloggen framåt.

/Archibald

Det här inlägget postades i Reflektioner, Stil. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Den miljonte besökaren

 1. David B skriver:

  Ni förtjänar all framgång. Grattis!

 2. Jean Fillioux skriver:

  Keep up the good work!

 3. Christer Nottberg skriver:

  Jag förstår att bloggen är populär. Den är intressant och trevlig och alla kommentarer ger bra idéer och tips.

 4. Rasmus skriver:

  Jag kan inte göra något annat än att instämma i gratulationerna och lyckoönskningarna! Besöker bloggen dagligen och slås alltid av hur hög klass inläggen håller. Att kommentarerna dessutom flödar rikligt och ofta även där håller mycket bra standard gör inte saken sämre. Fortsätt inspirera, ni gör det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s