Lördag förmiddag

Church's Kerman

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Lördag förmiddag

 1. nybörjare skriver:

  Jag tycker dessa poster är lite fåniga, där du enbart postar produktbilder på diverse plagg. Oinspirerande och jag fåren känsla av produktplacering.

 2. Emsworth skriver:

  Just så ska en pyjamas se ut! Med långa ärmar, givetvis.
  Har aldrig förstått varför en stor del av den manliga befolkningen envisas med att sova i sparkdräkt.

 3. Lulu skriver:

  Jag håller med nybörjare. Börjar ana att ni har värvat den där snubben som driver Industribolaget-bloggen. Det är inte så inspirerande som ni tror att det är. Fyll ut med text istället, det som ni är bra på.

 4. Olof skriver:

  Lulu: Jag tänkte precis kommentera att det liknar Industribolaget (vilket är en relativt trevlig blogg, även om jag har svårt för de små berättelserna om i vilken miljö plaggen ska användas), men då det redan är gjort är det bara att hålla med. Lite mer text kring bilderna och några tankar från författaren skulle förgylla liknande inlägg.

  Den där pyjamasen såg dock ut att vara underbar. Perfekt färg och det ser ut att vara ett fint tyg!

 5. Archibald skriver:

  Kära läsare, som ni förgyller min helg! 🙂

  Huruvida vi har värvat Samuel Garlöv från den vida kända, rosade och allmänt erkända bloggen Industribolaget, till vår egen obskyra och lätt samhällsfientliga freakshow till till webpublikation, låter jag vara osagt. Att bedöma rimligheten i den slutsatsen, överlämnar jag till er.

  För övrigt måste ju också våra blygsamma sponsorer Drakes och Church’s få något i utbyte för all kashmir och randsydd läderkonst de skänker oss.

  Nej, skämt åsido. Jag hör vad ni säger om typen av inlägg. Resonemanget bakom min del av bloggandet här på TDC, är att jag i mån av tid och inspiration, postar sådant innehåll jag själv tycker om att se och får energi av. Ibland resulterar inspirationen i text, ofta bara i bilder vilka inte ger läsaren annat än en utgångspunkt till eget tänkande.

  Ibland finns det en och annan läsare som tycker om det de ser, en trevlig bonus. Ibland väcker det anstöt.

  Jag tycker ofta själv att det inte alltid är bäst att få allt färdigserverat. Andra ser istället ofta det motsatta som en självklarhet eller rättighet.

  Möjligheten att tänka in en presenterad bild eller ett förfarande i ett användningsområde och sammanhang ur min egen idévärld, känns för mig ofta så långt mycket roligare. Jag tar hur som helst till mig de åsikter som presenterats.

  Den kommande veckan är jag bortrest. På återseende.

  /Arch

 6. Katarina skriver:

  Jag tycker det var tjusiga klädtips, vem vill inte känna sig fabulös om helgmorgnarna/-kvällarna?
  Trevlig söndagskväll!

 7. Lulu skriver:

  Nu kan man ju tro att det jag skrev var menat som en komplimang, tvärtom får jag tyvärr meddela! Visst var den intressant och på sätt och vis nyskapande när den var ny men nu för tiden tycker jag att det är väldigt mycket upprepning av gammal skåpmat. Trasiga jeans, urtvättade obdc, microbryggeri-öl och en ohälsosam vurm för pseudointellektuell litteratur (vilket inte får någon att höja på ögonbrynen bara för att den läses på engelska).

  Nej då gillar jag den här bloggen (”missfostret”) bättre.

 8. Cyril Strideforth-Knickerbocker, Esq skriver:

  Frk. Katarin har rätt: Iförd min röda morgonrock med kontrasterande slag och bröstnäsduk över ”faux” sidenpyjamas (koboltblå) samt med röda, marockanska snabeltofflor a la Sherlock Holmes, känner jag mig som den världsman jag egentligen är (bara nu ingen knackar på dörren)!
  ”Strutters”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s