G&G Deco

Skotillverkaren Gaziano & Girling skall enligt ett informationsmail tilldelat drönarklubben inom en snar framtid lansera en ny kollektion kallad Deco. Dessa dyrgripar till skodon kommer att kunna beställas hos Hans Allde i Stockholm, och via Davidssons Skomakeri i Uppsala.

Nu vet jag inte riktigt om någon i vår läsarskara investerar summorna det handlar om, i ett par skor. Dock kan jag inte säga annat än att de verkar ha trevliga läster. Många modeller väl smala i mitt tycke, men mycket fotnära vilket borde kunna borga för god komfort.

I galleriet där kollektionen presenteras på tillverkarens hemsida, är det mest modellerna Holden och Cliffe nedan som visuellt faller mig i smaken. Men det är stiliga och inspirerande bilder på skor jag med största sannolikhet inte själv komer att äga under överskådlig framtid, och skoblocken ser också fasligt trevliga ut.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till G&G Deco

 1. JP skriver:

  Ren skoporr, detta är perfektion. Dessvärre i en prisklass som inte är så realistisk för de flesta av oss, men drömma och inspireras kan man alltid göra.

 2. Algy skriver:

  Vackra men något för ”eleganta” kan jag tycka. Hade jag inte varit så politiskt korrekt hade jag kanske kallat dem för lite fjolliga. Jag vet inte om det är åldern men jag blir allt mer förtjust i robusta saker, detta gäller såväl skodon som kavajer och möbler.

 3. Lord Suggs skriver:

  Instämmer med Algy, jag har svårt för dessa italien-inspirerade läster som i mitt tycke närmast drar iväg mot snabelsko hållet.

 4. NS skriver:

  Håller med JP! Kan tänka mig att gifta mig med fru Cliffe.

 5. Svenskan i Chelsea, London skriver:

  Anser att Edward Green spelar ut G&G fullständigt i stil.

 6. Herrskobloggen skriver:

  Deco är helt klart inte för alla! Mycket elegant, nästa extrem läst (Deco är en helt egen läst som skiljer sig från G&Gs standardläster i både konstruktion och design). Undrar hur många Deco som kommer att finnas på svenska fötter till våren? Prislappen avskräcker säkert, men man undrar om det inte är lite det som är meningen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s