Eftermiddagsös

Jag vet egentligen inte vad som hände. Hela livet, eller i alla fall många år bakåt i tiden, så innebar liknande musik bara ett ostrukturerat, hemskt oväsen i min värld. Men så, sakta, mystiskt, började liknande toner och rytmer tilltala, mer och mer. Jag vet inte riktigt om jag har kunskap nog att genrebestämma det hela, men försöker med någon slags Latino-Jazz-Funk fusion. Helt oviktigt egentligen. Kanske mest för att förvarna de mest rabiata tvivlarna.

Rent visuellt är bandet i fråga nedan ett märkligt hopkok av skateborddoftande baggyklädda killar som leker jazzorkester. Med den stora skillnaden att de inte leker. Njut eller avsky, The Cat Empire och spåret ”How To Explain”. Drönarmusik av det våldsamt medryckande slaget. Vassaste passagen runt 3.50 när trumpeterna äntrar scenen.

Det här inlägget postades i Inspiration, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s