Skor till salu.

Till försäljning är ett par skor av Derbymodell, med lätt broguemönstrad tå. . Tack till flera av våra kära läsare för den entusiastiska uppläxningen angående modellbenämningen.

Vi hittar inte varandra av någon anledning, skorna och jag. Inte rent fysiskt alltså, utan på ett sånt där halvfilosofiskt mer mentalt plan. De blir stående ensamma och ledsna i garderoben, till förmån för andra bruna skor. Därför bör dessa ljusa, smäckra skönheter få ett nytt kärleksfullt hem. Skorna trivs bland mycket annat väldigt bra ihop med ljusgråa och beiga sommarkostymer, såväl som till jeans och marinblå kostymer. Lädrets färgton är tan, och lästen är av mediumvidd.

De kommer från Grenson, och storleken är en engelsk 10. I europeiska mått skulle jag säga en generös stl. 44,5, eller rent av 45. De är mycket sparsamt använda, och är försedda med en tunn gummisula av hög kvalité över en helt otrampad, randsydd lädersula. (Original)klacken är något nött och behöver i vanlig ordning bytas. I övrigt är skorna nära nog i nyskick.

En svag liten färgskiftning finns på insidan av den högra skon, placerad i mitten av den röda markeringen på första bilden. Skoblock ingår inte i köpet.

Några måttangivelser: Längd inuti lästen bakkappa till tåspets 31,5cm: , Lästens bredaste ställe 10,5cm, detta 19 cm från bakkappan.

Pris: 1000:-, köparen betalar eventuell frakt.

Jag svarar på frågor från köpare med seriöst intresse på: thediningdrones[a]gmail.com

I viloställning

Närbild lästläder och färgton

Mönster

Sula

Skornas utseende i helt oanvänt skick.

Det här inlägget postades i Försäljning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.