Något för Drönerskan.

För några veckor sen så skrev jag ett inlägg om skoblock. Härom dagen så såg jag att min mamma hade skaffat sina egna på sin senaste resa till USA. Den stora skillanden är att hon har storlek 36 till skillnad från min 44:or….

Småsaker….

-Rupert.

Det här inlägget postades i Bilder, Stil och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Något för Drönerskan.

 1. Något för drönaren:
  Hittade denna byxpress, känns som ett måste i varje drönares hem, bra pris dessutom 🙂

  http://kompanjonen.se/produkter/byxpress—vagghangda

  • Archibald skriver:

   De är otroligt effektiva. Har haft modeller väldigt lika den bakom länken i många av de engelska hotellrum vi bott i. Sen kanske de inte direkt bidrar till visuellt positiv feng shui i sovrummet 😉

  • Fläderblom skriver:

   The Chap publicerade en gång en lång och läsvärd artikel om byxpressens användning i matlagningen. Om man justerar apparaten en liten aning, så att den blir varmare än vanligt och timerstyrningen kopplas förbi, kan man laga kippers eller bacon i folieförpackning mellan de varma presskivorna. Kaffe- eller tevatten värms lätt i en traditionell varmvattenflaska av gummi. Ärtor kan långkokas i en fickplunta, för att sedan hällas ut ett och ett.

   Själv har jag flera gånger värmt glögg på hotellrummets strykjärn. Längre än så har inte mina experiment i gränslandet mellan klädvård och gastronomi nått. Ännu.

 2. Archibald skriver:

  Min fru har skoblock av liknande modell. Jag undrar varför delen som skall ligga mot bakkappan är så smal i utformningen jämfört med skoblock för herrar. Den borde kunna göras med samma utformning, något bredare, för att fördela trycket jämnare över hela bakkappan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s