Efter drinkarna….

Efter de varma drinkarna kommer en lika blöt och varm disk… Efter min och Chuffys drink i min nya lägenhet så kommer den självklara efterdyningen, nämligen disken. Eftersom jag har ett väldigt litet kök så har jag alltid problemet med att jag måste torka disken direkt efter att jag har diskat den eftersom att det inte finns någon plats att torka den på. Det problemet är numera löst eftersom att jag har fått en diskmatta. en smart liten matta man rullar ut där man har plats och sen är det bara att ställa disken där och låta den torka.

 

En smart lösning….

/Rupert.

Det här inlägget postades i Anekdoter, Bilder, Inspiration, Livsstil. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Efter drinkarna….

 1. Lost swede in Chelsea skriver:

  Ohhh, skymten av flaggpunchen i bakgrunden tar minnena tillbaka till studietiden i Lund där många liter av denna drick har intagits i Akademiska Föreningens borg. Undrar om den går att få tag på i London må tro.

 2. chuffnell skriver:

  Då ska det ändå nämnas att jag stod och diskade som en galning under pågående inflyttningsfest! Det fanns en del kvar alltså…

 3. Silver Silver skriver:

  Aaahh, diskmattan. Får mig att tänka på min gamla mormor som hade en riktigt snygg orange med bruna och vita blommor på…

 4. Fläderblom skriver:

  Moderna spisar avger störande varningssignaler om man lägger saker på dem. Var glad att du har en gammal, annars skulle du inte ha någonstans att göra av disken.
  Det var bättre förr…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s