Luciakonsert i Linköpings domkyrka

För julfrälsta drönare i östergötland tipsar jag gärna om en mycket stämningsskapande luciakonsert som går av stapeln klockan 19.30 i Linköpings domkyrka den 10/12. Sång och musik ges av linköpings musikklasser, och man behöver inte ha egna barn på plats för att ha behållning av evenemanget. Enligt tidigare års erfarenheter, kan jag gå i god för att dessa sällsynt begåvade musikelever levererar med råge.

Biljetter säljes , 100:- för vuxna och 50:- för barn, på Linköpings Konsert och Kongress. Vid intresse bör biljetter köpas omgående, då de vanligtvis tar slut ganska fort. Du infinner dig med fördel vid domkyrkan runt en timme innan konsertstart för att undvika hundratals meter kö, och dåliga sittplatser. Väl mött den 10/12.

Det hela ackompanjeras av seriösa, men underhållande inslag av dansklasselevernas moderna framföranden, vilka utan avsikt smått för mina tankar till andra andra gymnastiska övningar i de fristående programmen. Tänk ”filippinska rondellen” och ”Indianen”.

Det här inlägget postades i Livsstil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Luciakonsert i Linköpings domkyrka

  1. Silver Silver skriver:

    Går även en konsert vid 16.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s