Manschettknappar

Manschettknappar är en av de få delar av mannens kläder som kan få en väldigt personlig prägel. Själv använder jag skjotor som kräver manschettknappar ungefär varannan dag och då kävs det att man har några att ta av. Mitt hetaste tips för att hitta bra knappar till rimliga priser så är det loppisar som gäller. Själv har  jag köpt den klara majoriteten av mina knappar på olika auktioner och loppisar i Roslagen.

 

Tre kronor från Sporrong (nya), Pärlemor (nya), Reklamknappar för Eskilstuna Jernverk, Gamla sporrongknappar och knappar med Upplands vapen på.

 

Då det kommer till Manschettknappar är det nästan bara fanatsin som sätter stopp. Ett annat hett tips är att ta inspiration från din hobby, djurens värld eller vad som helst som faller dig in! Bra exempel är till exempel Pink’s, T.M. Lewin eller Charles Tyrwhitt

Dessa utsökta knappar kommer från Harvie & Hudson på Jermyn Street. De levereras i en stor hagelpatron.

/R.S.

Det här inlägget postades i Anekdoter, Bilder, Inspiration, Stilråd och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Manschettknappar

 1. Snygga manschettknappar, kul med något personligt! Harvie & Hudson knapparna känns som en perfekt julklapp.

 2. Willgott skriver:

  Jag hittade inga patronknappar på H&H:s hemsida så jag googlade fram en annan sida. £11 känns som ett fynd!

  Willgott

  • steggles skriver:

   Där ser man! Jag och Chuffy hittade våra då vi gick förbi H&H och de tar ju in mycket saker från andra märken bland annat helt fantastiska ull och siden slipsar från Amanda Christensen som jag inte har hittat i Sverige.

   /Rupert

 3. Jesper skriver:

  Hej!
  jag vill även rekomendera ett besök på ebay där man hittar knappar snygga som få, men närmare en kaffe än en bra lunch i pris, dessutom så är det nästan alltid fri frakt, rekomenderar gör jag att ni sorterar efter pris inklusive fraktkostnad (billigaste först).

  MvH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s