En plats i värmen

Det händer just nu mycket i tillvaron. Därav uteblir vettiga uppdateringar. Jag beklagar. Tills vidare vill jag hänvisa er till en stundtals mycket trevlig blogg. I skrivande stund specifikt till detta inlägg, då jag känner att det berör mig lite extra.

För övrigt en kort reflektion: Brunt är troligtvis en av de mest användbara färger jag känner till. Framförallt nu i hösttider. Skriver detta då mina tankar helt oväntat nyligen också bekräftades i den inspirerande bloggen Men’s Flair.

Höstbrunt till marinblått

Njut av höstsolen som idag skiner över min stad, och förhoppningsvis också över din! En dag då jag helst skulle stå på en vindpinad klipphäll och svinga mitt flugspö i jakt på silverblank havsöring.

Höstsol och havsöringsdrömmar.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En plats i värmen

 1. F5 skriver:

  Jag avundas er som kan finna glädje i hösten. Samtidigt måste jag erkänna att jag ser fram emot att kunna gå klädd i vinterrock igen.

 2. Mario skriver:

  Ja, vem vill inte stå och svinga sitt flugspö i en fin ström nu i höstvädret. Dessvärre hinns detta sällan med på hösten då jobbet verkar vilja ta upp en stor del av tiden(och mörkret).

  Tack för en bra blogg!

 3. Johan H skriver:

  Kära Bullen!
  Jag kommer spamma alla trådar tills jag får lite hjälp/stöd/vad-som-heslt angående galoscher, jag söker ett något mer klassiskt snitt än Swims har,de passar inte mig alls. Hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s