Mörkblå inspiration

Inför en stundande flytt rensas det kraftigt bland diverse ägodelar. Traven med samlade tidningar har fått sig en genomgång även den. Äldre nummer av ett magasin för män vilket mestadels innehåller starkt trend och moderelaterat material, men som ibland även ger skön inspiration.

Oktobernumret 2009 innehöll en artikel kallad ”En studie i blått”. Den röda tråden var mörkt blå kavajer, men även slipsar, näsdukar och skjortor i trevliga kombinationer. Tacksamt som underlag för egen inspiration. Det är lätt att fastna i gamla mönster, som med tiden riskerar att gå från trogna favoriter till uttjatade upprepningar och bekvämlighetslösningar.

I det här fallet väcktes nytt intresse för en kostym som sedan i våras känts för mörk för vardagen, men som nu lockar igen. Tonen är riktigt mörkt marinblå med ljusare blå ränder, även om bottenfärgen troligtvis ger ett svart intryck på bilden.

Mörkt blått, ränder och skymtande prickar

Skärp

Manschett

Vid marken

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mörkblå inspiration

  1. Per Dahlström skriver:

    Mycket stilig slips. Var har du införskaffat den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s