Bättre än kärlek?

Monokromt och välkammat

Nästan. I alla fall om man som jag har en läggning mot glättig, svartvit electroinfluerad musik, mästerligt kompletterad med slingor av falsettsång och syth. I annat fall bör man kanske hålla sig undan.

Som en mörk näsduk mot en hundtandsrutig kostym sitter musiken av Hurts som en klockren träff i ansiktet. Sann dandymusik. Givetvis med reservation för generationsskillnader, tycke och smak. Perfekt att inleda ännu en efterlängtad helg med.

Få färger, två mönster

För oss som upplevde åttiotalet, kommer referenser som Erasure, Depeche Mode och Pet Shop Boys kanske att ligga nära till hands när du hör ”Better Than Love”. Har du inte tålamod att genomleva ett stämningsbyggande intro i klippet nedan, finns radioversionen här.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s