Did you give the world some love today?

Nej. Man kan inte avsluta en veckas bloggande med placeringen i någon förbaskad bloggstatistik. Här har ni Doris istället. Hela skivan är riktigt skön, och kan rädda såväl fredageftermiddagen som lördagkvällen.

För du spred väl lite kärlek idag?

Och här är en variant för er som inte har Spotify.

Det här inlägget postades i Livsstil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Did you give the world some love today?

 1. Lord Pesherton skriver:

  Yes, äntligen lite ljus på Doris! Vilken röst, vilket swing. Och att detta svenska fenomen kan vara så okänt här på hemmaplan, det lämnar en förundrad. Många har säkert hört titelspåret men utan att veta exakt vem som framför det.

 2. Algy skriver:

  Doris är mor till en av mina bekanta. Trevlig kvinna, ännu trevligare musik.

 3. Fredrik skriver:

  Hej!

  Jag skulle uppskatta om ni kunde bistå med vad ni anser är bra London-shopping. Alltså konkreta tips på var man ska söka sig om man inte bara vill in på Harrods utan också hitta de lite undangömda diamanterna. Om ni redan har skrivit om detta får ni gärna skriva länken.

  Vänliga hälsningar

  Fredrik

  • Archibald skriver:

   Det beror ju en hel del på vilken prisnåvå du tycker är rimlig. Här är i alla fall två olika länkar till tidigare relaterade inlägg. Annars har jag hört att trakterna kring Sloane Square skall vara trevliga. Har dock inte själv varit mycket i området och handlat. Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s