d.tails

Sten

När det gäller accessoarer för män, upplever jag ofta att det saknas vettiga alternativ till rimliga priser, framförallt på den svenska marknaden…

Nyligen besökte jag för första gången svenska d.tails, baserade i Lund. De har ett begränsat, men i mitt tycke väl valt utbud. Framförallt fastnade jag för deras manschettknapp ”Sten”, samt näsdukarna ”trean” och ”tolvan”.

Trean

Tolvan

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till d.tails

  1. Andreas Weinås skriver:

    Gillar personligen Dtails riktigt mycket. Förmodligen det roligaste utbudet av de billigare alternativen på accessoarer.

  2. Henrik skriver:

    Jag har just en ”trea”. Den är snygg, men tyvärr lite för liten och tunn för min smak. Jag får justera den ideligen, på grund av att den gärna glider ner i fickan. Jag föredrar lite fylligare näsdukar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s