Fängslande tidräkning

Dagens klocka är varken schweizisk, automatisk, dyr eller överdrivet vacker. Troligtvis inte heller vattentät. Den betingar dock andra värden. Karbinhaken används till att hänga klockan i lämplig byxhälla eller liknande då bäraren inte får ha något runt handlederna. 

Pengavärdet är i sammanhanget ringa, då klockan i annat fall sannolikt skulle kunna utgöra en säkerhetsrisk för användaren. Urtavlan är beprydd med utfärdarens logotyp bestående av två nycklar, där den ena leder in och den andra, tids nog, ut. Lagom symbolisk att bära med sig då man promenerar runt bland sina medarbetare.

Den officiella svenska plitklockan

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fängslande tidräkning

  1. Livgardist skriver:

    Samma modeller är vanliga som giveaway inom vården då vårdpersonal av hygienskäl inte får bära vare sig smycken eller klockor. Kinatillverkningar av liknande typ brukar hålla några veckor innan visare, knappar eller glas börjar ramla av 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s