Kostymen som ytterplagg

Som jag har längtat efter värmen och möjligheten att bära kostymen som enda yterplagg! Kompletterat med en tunn halsduk ser det hela fortfarande tillräckligt påklätt ut under svalare mogontimmar. Jag har personligen svårt för att se överdrivet somarklädd ut trots att temperaturen ännu inte håller rätt nivå. Känslan avklädd känns för mig mycket som utklädd.

Med en regntålig överrock av tunnare modell nedpackad i väskan, är du ändå förberedd vid eventuella skurar. För att undanröja eventuell undran, blir paraplyet ett särdeles dåligt alternativ i det här fallet då jag cyklar. Opraktiskt, trafikfarligt och ineffektivt.

Sköna maj välkommen

Nedpackad i väskan

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Kostymen som ytterplagg

 1. markgreven skriver:

  Härligt!
  Låser och ber att få citera ”avklädd känns för mig mycket som utklädd” då jag inte förstår varifrån alla tunna gympabyxor, slitna urtvättade t-shirts och vederstyggeliga foppatofflor kommer ifrån. Inte heller hur man kan förnedra sig till sådan klädsel. Utklädd var ordet!

 2. Andreas Weinås skriver:

  Gillar skarpt kostymen tillsammans med halsduken på bilden. Avslappnat och samtidigt välklätt… Well done!

  • Archibald skriver:

   Tack så mycket. Precis som du säger, tycker jag att halsduken avdramatiserar det hela något. Samtidigt som den i första hand har en praktisk värmande funktion.

 3. Svampen skriver:

  Jag visste inte att man kunde packa ner överrocken i väskan eller att det är opraktiskt att cykla med paraply. Tack så mycket för upplysningen!

 4. Henrik skriver:

  Jag ber om ursäkt för en fråga som inte rör blogginlägget.
  Jag undrar om det är någon som kan rekommendera en lämplig frisör i Linköping eller Norrköping. Jag är inte ute efter någon stylist som ger mig en blonderad innebandyfrisyr, utan någon som kan klippa till och underhålla en klassisk herrfrisyr. Någon som kan tipsa?
  Hälsningar,
  Henrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s